Den här kvinnan tvättar håret en gång i månaden och får stark kritik

av sofia

12 November 2022

Den här kvinnan tvättar håret en gång i månaden och får stark kritik
Advertisement

Var och en av oss har sin egen skönhetsritual och kroppsvårdsrutin som vi väljer att följa för att trivas med oss ​​själva och även i sociala sammanhang. En sak vi alla gör flera gånger i månaden är till exempel att tvätta håret. Detta är något vi inte kan vara utan, speciellt de som har långt och svallande hår.

Att regelbundet använda schampo och balsam är dock inte ett val som alla gör och det finns de som föredrar att vänja håret på ett annat sätt. Ett exempel är kvinnan vi vill prata med dig om idag, som fick människor på nätet att diskutera på grund av sin bekännelse. Låt oss ta reda på vad det rör sig om.

via cherries_87/Tik Tok

Advertisement
cherries_87/Tik Tok

cherries_87/Tik Tok

En ung influencer känd på Tik Tok under namnet @ cherries_87, har blivit mycket omtalad för att hon delar med sig av sina tips för hårskötsel. Kvinnan ville i ett kort klipp svara de många användare som bad henne om information om hur hon lyckades hålla sitt långa flödande hår så perfekt och glänsande.

Smickrad av komplimangerna och utan några problem med att avslöja sin "hemlighet", sa den unga kvinnan att hon bara tvättar det en gång i månaden. Du läste rätt.

Advertisement
cherries_87/Tik Tok

cherries_87/Tik Tok

Utan att ta till några överdrivet komplicerade knep, låter hon helt enkelt håret vara och berättar att hon med tiden gradvis har vant sin hårbotten vid att hantera överflödigt talg, för att hålla sig rent under en längre tid. Många människor blev förvånade över allt detta och förklarade tvärtom att de tvättade sitt hår mer än 2 gånger i veckan. Av den anledningen bad de henne om information om hur man skulle gå till väga för att uppnå detta mål.

"När det är smutsigt försök att stå emot en dag till varje gång - föreslår hon - Du ska se att ditt hår gradvis kommer att vänja sig vid det och inte bli smutsigt lika fort".

cherries_87/Tik Tok

cherries_87/Tik Tok

Å andra sidan finns det dock de som har kritiserat hennes val. Många användare blev helt mållösa när de hörde om hennes rutin och pekade ut henne som en person med dålig hygien, men hon gav genast svar på tal: "Det faktum att jag tvättar håret en gång i månaden betyder inte det att jag gör samma sak med kroppen - klargjorde hon - Man kan duscha och bada ändå, det är bara att sätta upp håret".

Hur ofta tvättar du ditt hår?

Advertisement