En 11-årig pojke hittar en plånbok på marken och lämnar tillbaka den trots att hans familj är mycket fattig - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En 11-årig pojke hittar en plånbok…
15 försök till hemmagjord makeup och klippning som misslyckades totalt En äldre kvinna bygger ett

En 11-årig pojke hittar en plånbok på marken och lämnar tillbaka den trots att hans familj är mycket fattig

Av sofia
1.607
Advertisement

Att alltid göra rätt sak är inte lätt, framför allt eftersom livet sätter oss framför många hinder som ofta leder till val som vi annars inte skulle ha gjort. Svårigheterna kan emellertid inte alltid vara en ursäkt för våra hänsynslösa handlingar och man måste försöka välja att göra rätt även när det inte verkar vara lönsamt. I verkligheten återbetalas alltid goda handlingar i slutändan. Vince Hietpas är bara 11 år gammal, men verkar redan kunna skilja på rätt och fel. Den unga killen gav tillbaka en plånbok full med pengar som han hittat på marken till sin ägare trots att hans egen familj inte ens har råd att möta vardagen.

Vince och hans pappa Lorenzo promenerade i en park när pojken plötsligt hittade en plånbok på marken. Inuti fanns ett körkort, samt mycket pengar. Pojken tvekade inte en sekund och efter att ha informerat ägaren till plånboken, Chase Dahlke per telefon, gav han tillbaka den till honom. Chase var emellertid inte hemma, så det var hans far, Jason, som tackade Vince för den gesten. Efter att ha gett honom några dollar som belöning var Jason fortfarande ganska chockad över denna vänliga handling och berättade det för sin partner, som blev rörd och ville göra något mer för att visa sin tacksamhet till pojken.

Kvinnan publicerade sedan ett meddelande på Facebook där hon bad om information om barnet och hans familj. Tack vare kraften i sociala medier lyckades kvinnan komma i kontakt med Vince och när hon fått veta vilken dramatisk familjesituation och ekonomisk situation han befann sig i började hon genast arbeta för att hjälpa honom. Tyvärr, under Covid-19pandemin, blev Vince pappa till en början smittad viruset och på grund av hans andningsproblem, kunde han inte fortsätta arbeta med munskydd. Chases familj ville därför återbetala Vince's ärlighet genom att öppna en insamlingssida på GoFundme och samlade in så mycket som 9000 $.

En berättelse som understryker hur ärlighet varar längst och att goda handlingar alltid lönar sig i slutändan.

Source:

https://www.youtube.com/watch?v=ARdF8eohXMY&feature=emb_title

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack