Polisen lyckas fånga en tjuv tack vare att en hund inte slutade skälla - TittaPaVideon.se
x
Polisen lyckas fånga en tjuv tack vare…
En hund blir övergiven på en parkering och ylade i 3 dagar i hoppet om att någon skulle komma och hämta henne Han vill köpa en bil men råkar beställa den 27 gånger och får en räkning på 1,4 miljoner euro

Polisen lyckas fånga en tjuv tack vare att en hund inte slutade skälla

05 Juli 2020 • Av sofia
1.060
Advertisement

Våra fyrbenta vänner, förutom att de är trofasta livskamrater, kan också vara värdefulla allierade när det rör sig om att bekämpa brott. Den som har en trädgård har förmodligen även en mycket trogen "vakthund" som vakar över huset dag och natt och som gör allt för att matte eller husse och hans familj ska må bra. Denna beskyddande instinkt verkar finnas i nästan alla hundar, så mycket att många av dem verkar "känna igen" skadliga människor. I San Antonio de Escazù, Costa Rica, lyckades en hundhjälte varna polisen om de dåliga avsikterna hos en man som var på väg att smyga in på en restaurang för att stjäla pengarna i kassan.

Tack vare säkerhetskamerorna blev polisen nyfiken av beteendet hos en hund som konstant fortsatte skälla i samma riktning. Det var strax efter klockan 3 på natten när polisen som var i tjänst började titta på bilderna från övervakningskamerorna intill en restaurang och märkte de konstiga rörelserna. I videon kan man tydligt se hur en herrelös hund, som befann sig på motsatt sida av vägen, börjar skälla otåligt mot restaurangen. Polisen blev misstänksam när han såg hundens beteende och riktade uppmärksamheten på några fler detaljer på videon och lyckades på så sätt se de misstänkta rörelserna från en tjuv som försökte ta sig in i restaurangen.

Tack vare detta konstiga samarbete lyckades polisen hindra stölden.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack