En ung man bygger proteser med återvunna material för att hjälpa handikappade djur - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En ung man bygger proteser med återvunna…
Lavendellemonad, en uppfräschande dryck som håller ångest och stress på avstånd Dessa siamesiska tvillingar föddes mot alla odds och nu är de spända över att få börja skolan

En ung man bygger proteser med återvunna material för att hjälpa handikappade djur

Av sofia
1.402
Advertisement

När du är bra på något är det schysst att erbjuda din hjälp till de svagaste och de som behöver det mest. I djurvärlden såväl som bland människor tenderar vi att hjälpa andra som ett rent tecken på välvilja. Ahmed Manai är en 23 år gammal tunisisk ung man som med sin kreativitet och sina färdigheter hjälper djur som är födda med eller råkat ut för någon typ av skada som gör dem rörelsehindrade. Tack vare sin talang för att designa föremål har Ahmed lyckats hitta ett flertal lösningar som perfekt anpassar sig till katter och hundar med olika typer av funktionshinder.

Proteserna som är byggda med återvunnet material har redan gett hopp åt många katter och hundar som inte längre kunde gå på sina tassar. Det hela började när en bekant till Ahmed kom till honom med en kattunge född med ett starkt handikapp och frågade honom om det fanns något han kunde göra för den. Den unga mannen funderade länge över det lilla djurets tillstånd, tills han fick idén om proteserna. För det stackars lilla djuret byggde han en vagn på hjul som gjorde det möjligt för katten att röra sig och gå nästan som om bakbenen fungerade normalt.
 

Inte bara hundar och katter födda med lite otur hamnar hos den unga tunisiska mannen, utan även andra djur. I detta äventyr hjälpte Ahmed till och med en stork!

Advertisement

"För mig betyder det att ge hopp till ett av dessa djur att ge det ett nytt liv" säger Ahmed. Det är utan tvekan en rörande solidarisk gest som hjälper många djur på ett praktiskt sätt som annars inte skulle ha överlevt särskilt länge.

Förlusten av en lem eller ett funktionshinder kan faktiskt äventyra djurets överlevnad. Några av dem blir till och med avlivade, eftersom ingen har möjlighet att hjälpa dem.

En stor applåd för den här unga mannen som med hårt arbete hjäper alla dessa försvarslösa djur!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack