En orolig pappa skapar en app som låser sina barns mobiler om de inte svarar när det ringer - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En orolig pappa skapar en app som låser…
Den äldsta golden retrievern i världen har fyllt 20 år och är en riktig rekordhund En pojke med benproteser går 10 km och samlar in över 1 miljon till sjukhuset som räddat honom

En orolig pappa skapar en app som låser sina barns mobiler om de inte svarar när det ringer

Av sofia
791
Advertisement

En gång i tiden, när mobiltelefoner och smartphones inte var tillgängliga för alla, visste den yngre generationen barn hur de skulle roa sig i sällskap på ett enklare och mer genuint sätt. Idag är de ständigt distraherade och med ögonen förtrollade av den lilla ljusa skärmen som ger tillgång till en enorm och ibland farlig värld. För ett barn eller tonåring kan det dock vara bra att ha en smartphone.

via: Metro UK

Nick Herbert, en pappa från Storbritannien, trött på att behöva oroa sig för det faktum att hans son Ben ofta inte svarar på mobilen varje gång han ringer till honom, har beslutat sig för att skapa en smarttelefonapplikation som främst är avsedd för oroliga föräldrar. RespondASAP låser dina barns mobil direkt om de inte svarar på mammas och pappas samtal.

Nick Herbert förklarar: "Det finns meddelandeappar som indikerar när ett meddelande levereras och visas, men ett meddelande kan ignoreras eller bli sett även om det kanske inte har lyssnats på. Så AnswerASAP är min lösning på det problemet."
 

image: RespondASAP

Denna app gör det möjligt för en förälder att skicka eller schemalägga meddelanden till sina barns kontakter och gör ett meddelande hörbart även om mottagaren har telefonen på tyst läge. Detta ljud fortsätter tills mottagaren känner igen det och svarar annars låser sig telefonen.

Ett system för fjärrspårning och "kontroll" av barn för oroliga föräldrar, men låt oss försöka se glaset halvfullt. Nick berättar vad hans son Ben säger om RespondASAP: "Under utvecklingsprocessen pratade jag med Ben och visade honom planerna och tanken bakom appen och han gillade idén eftersom han kommer att veta att om han får ett av dessa meddelanden kommer han alltid att lyssna på det och veta att det är viktigt."

Kära föräldrar, nu har ni inga fler ursäkter, era barn måste först svara på era samtal eller meddelanden om de vill fortsätta att gå ut med sina kamrater... eller kanske inte?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack