7 saker du kan göra med tandkräm utöver att borsta tänderna - TittaPaVideon.se
x
7 saker du kan göra med tandkräm utöver…
En äldre kvinna bygger ett Panerad aubergine - ett recept som tillagas i ugnen med endast ett fåtal ingredienser och väldigt få kalorier

7 saker du kan göra med tandkräm utöver att borsta tänderna

29 Juni 2020 • Av sofia
2.063
Advertisement

När det gäller städning är alla trick, även de konstigaste, välkomna om de gör att vi behöver anstränga oss mindre och särskilt spara tid. Om vi ​​dessutom kan undvika att köpa dyra rengöringsprodukter är det ännu bättre.

Just för detta ändamål har vi beslutat att göra en lista på speciella användningsområden av en produkt som du säkert har hemma, nämligen tandkräm. Tack vare sin sammansättning kan den användas för många andra aktiviteter förutom att rengöra tänderna, dessutom kan du om du undviker de mest kända märkena hitta det till mycket låga priser. Här är 7 saker du kan göra med tandkräm.

via: today.com

1. Rengöra skorna. Om gummidelen på dina nya sneakers har blivit slitna, är en gammal tandborste med tandkräm utmärkt för att få tillbaka dem till sitt ursprungliga utseende.
2. Täppa igen hål på väggen. Om du har gjort ett hål i väggen och vill undvika att visa det för dina gäster, kan lite tandkräm vara en utmärkt lösning.
3. Ta bort klotter med kritor från väggen. Om barnen har bestämt sig för att ge utrymme åt sin kreativitet på väggarna kan du försöka få dem rena med hjälp av tandkräm. Smeta lite på klottret och gnugga sedan försiktigt innan du rengör allt med en fuktig trasa. Eftersom det hela beror mycket på väggtypen, kanske du borde prova på en mindre synlig del först.
 

4. Rengörq naglarna. Tandkräm kan vara användbart för att få tillbaka glansen på naglarna, kanske efter det att du använt ett mörkt nagellack till exempel. Ta lite tandkräm på nageln, gnugga med en gammal tandborste för att få in lite även under och skölj sedan.
5. Få bilens strålkastare blanka. Om bilens strålkastare är mycket matta, torka av dem med en mjuk svamp och tandkräm och rengör sedan med en våt trasa. Det tar bort ingrodd smuts och de små reporna blir mindre synliga, vilket gör strålkastarna mer blanka.
6. Ta bort lukt. En liten mängd tandkräm kan ge händerna en fräshare doft, kanske efter matlagning eller till en behållare som en termos till exempel som tenderar att utveckla en typisk gammal lukt av fukt.

Bonus: Om du vill hänga upp en affisch eller ett barns teckning på väggen, prova med att sätta en droppe tandkräm på de fyra hörnen, detta kommer att hålla den på plats och förstör inte väggen bakom!

Advertisement
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack