Dessa 7 vänner har bestämt sig för att renovera en enorm villa för att åldras tillsammans - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Dessa 7 vänner har bestämt sig för…
Varje år knackar mamma anka på dörren till ett vårdhem för att ta med sina ungar till dammen på andra sidan byggnaden Hon nekas av en skola på grund av att den har för många inskrivna, men hennes IQ är högre än Einsteins

Dessa 7 vänner har bestämt sig för att renovera en enorm villa för att åldras tillsammans

Av sofia
1.131
Advertisement

Det finns inget mer värdefullt i livet än att ha riktigt goda vänner, inte enkla bekanta, men bästa vänner eller människor som förstår dig med en enda blick, som med rätt ord vet hur de ska muntra upp ditt humör, lösa ett problem, ändra ditt liv till det bättre. De människor du vill spendera alla dina dagar av ditt liv med. Liksom dessa sju kinesiska vänner som har känt varandra väl i 20 år, är oskiljaktiga och har bestämt sig för att leva resten av sina liv... i samma villa!

image: YouTube

Dessa sju kinesiska vänner bestämde sig för att tillbringa resten av sina dagar tillsammans, men inte i vilket hus som helst så de köpte en mega lyxvilla för att kunna åldras tillsammans!

image: YouTube

När de väl valt den majestätiska 700 kvadratmeter stora villan, cirka 70 km från den kinesiska staden Guangzhou, bestämde sig de sju vännerna för att inkludera alla typer av komfort på insidan och renoveringen kostade mer än 5 miljoner kronor!

Advertisement
image: YouTube

Villan är omgiven av grönska, så att varje rum i byggnaden får en vacker och avkopplande utsikt, men det råder heller ingen brist på bekvämligheter som ett stort och rymligt kök med glasväggar och en mycket lyxig tesalong, samt en privat pool... för att inte tala om möblerna som är importerade från Indien och Marocko!

Den enorma matsalen är lyxig och utrustad med alla bekvämligheter

image: YouTube

Även sovrummen har stora fönster och glasväggar som tillåter dem att se all den vackra grönskan utanför huset

image: YouTube
Advertisement
image: YouTube

Dessa sju vänner har också ett internt organisationssystem som gör vardagen mer välfungerande. Var och en har en uppgift inom hemmet, inom den sektor som de är bäst lämpade för eller klarar bäst, från matlagning till traditionell medicin, till barnomsorg...

image: YouTube

Några av dessa vänner har fortfarande barn att ta hand om och nu när de alla bor under ett och samma tak är de mycket glada över tanken att uppfostra sina barn som nya generationer av "bästa vänner"!

Advertisement
image: YouTube

Detta är verkligen att ha riktigt goda vänner och förvandla sina drömmar till verklighet, håller du inte med?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack