Testa dig själv med det här roliga bildtestet: sök efter den dolda leoparden - TittaPaVideon.se
x
Testa dig själv med det här roliga…
Squashgratäng med ost - ett enkelt recept med endast ett fåtal ingredienser och mycket smak En man räddar 5 leriga valpar från en brunn, nu är de en del av hans familj

Testa dig själv med det här roliga bildtestet: sök efter den dolda leoparden

28 Juni 2020 • Av sofia
4.775
Advertisement

För en ensam eller oförberedd person kan det vara riktigt farligt att ta sig in i en miljö som savannen. Rovdjur och fällor kan dölja sig bakom varje hörn och det är bra att upptäcka dem i tid. Någon som vet detta mycket väl är den som tog fotot vi nu ska visa dig, ett charmigt test för att hålla hjärnan aktiv och tränad, en grundläggande förutsättning för alla människor, i alla åldrar.

Lathet och enformighet kan faktiskt påverka vårt sätt att resonera då hjärnan är en "muskel" som bör hållas i form och vad kan vara bättre än att prova lite roligt och gåtfullt tidsfördriv som tränar logiken? Testet nedan har savannen som tema och på bilden vi nu ska visa dig finns det, även om det inte verkar så, en vild "inkräktare" i form av en fantastisk leopard. Så vad väntar du på? Sätt dig själv på prov och försök hitta den!

Redo? Välkommen till savannen och jakten på den dolda leoparden!

Hittade du den? Snabbt och tyst jagar den sitt byte utan att bli sedd och väntar bara på rätt ögonblick för att hoppa på det snabbt som blixten. Visste du att dessa djur kan nå en hastighet på 64 km/h?

Om du fortfarande inte har lyckats förstå var det skrämmande och fascinerande kattdjuret gömmer sig hjälper vi dig nedan och avslöjar dess position. Oroa dig inte om du inte har hittat den, den smälter in perfekt med färgerna i den omgivande naturen, så vässa blicken och försök igen!

Om du å andra sidan har hittat den betyder det att du har en utmärkt syn, så fortsätt att göra dessa tester och dela dem, din hjärna kommer att tacka dig!

Här nedan finner du lösningen så om du fortfarande vill fortsätta att leta vänta innan du går vidare!

Den var där hela tiden, precis bredvid trädstammen!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack