En rolig utmaning: Försök hitta hunden som döljer sig någonstans på bilden - TittaPaVideon.se
x
En rolig utmaning: Försök hitta hunden…
En man höll på att få en hjärtinfarkt, den 5-åriga dottern visar sig ha full koll på läget och ringer efter ambulans Den här förtidigt födda pojken är inlagd på sjukhuset och har lyckats bli frisk även från covid-19

En rolig utmaning: Försök hitta hunden som döljer sig någonstans på bilden

03 Juni 2020 • Av sofia
10.987
Advertisement

Att hålla hjärnan aktiv är alltid bra, särskilt för människor som är äldre och som inte varierar sina dagar på samma sätt med nya aktiviteter. Ibland räcker det med ett pussel eller ett korsord för att göra lite hjärngympa och för att inte låta lathenten ta över. Bland de roligaste utmaningarna man hittar på nätet finner vi säkerligen optiska illusioner och de bilder där du ska söka efter en viss detalj som är väl dold. Bilden nedan tillhör den andra kategorin, titta noga på den och försök hitta hunden på fotot!

Klicka på bilden för att förstora den och sedan är det bara att spänna blicken

image: acertijos

Hur många gånger har du letat efter något viktigt och inte lyckats se det, trots att det alltid har varit framför ögonen på dig hela tiden? Det är exakt vad som händer när man tittar på den här bilden där din uppgift är att försöka en hund.

Om du fortfarande inte lyckas se den, men inte vill ge upp, vänta innan du bläddrar ner i artikeln där du hittar lösningen.

Här är den! Den var rakt framför ögonen på dig hela tiden!

Ser du nu att det inte var någon som lurade dig? På ett smidigt sätt har en liten charmig mops blivit en del av landskapet. Hur lång tid tog det dig att hitta den? Om du tycker att den här utmaningen var rolig, dela bilden med dina vänner och se hur lång tid det tar innan de hittar lösningen.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack