"Jag har bekämpat cancer" ett 4-årigt barn firar sin sista kemoterapi med färglada ballonger - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
"Jag har bekämpat cancer" ett 4-årigt…
En man räddar 5 leriga valpar från en brunn, nu är de en del av hans familj Obie, den överviktiga taxen som gått ner mer än 20 kg på bara ett år och nu ser ut som en helt ny hund

"Jag har bekämpat cancer" ett 4-årigt barn firar sin sista kemoterapi med färglada ballonger

Av sofia
381
Advertisement

Ingen 4-åring borde behöva uthärda det oändliga lidandet av att behöva genomgå kemo- och strålbehandling för att besegra cancer, ingen! Av detta skäl, när det onda besegras av ett barn, är det alltid en stor triumf, en riktig hyllning till livet som bör firas till fullo. Samma sak hände med den lilla fyra år gamla Martin, från Villa Gesell i provinsen Buenos Aires, Argentina som vid bara 4-års ålder besegrade cancer!

Lilla Martin hade kämpat mot denna sjukdom i minst två år och de första månaderna av 2020 var mycket svåra för hela familjen. De begränsningar som orsakats av den globala coronaviruspandemin innebar även ytterligare svårigheter med behandlingen för hela Martins familj. Men i all detta mörker fanns det i slutet av tunneln ett strålande ljus, den sista kemoterapicykeln för lilla Martin skulle ha inneburit att besegra tumören.

Och så blev det!
 

Hela Martins familj dekorerade sin bil med färgglada ballonger och skyltar med orden: "Jag gjorde min sista kemoterapi idag" eller "Jag bekämpade cancer!". Sedan lät de den lilla pojken ta en triumferande rundtur i staden där han fick applåderade och hyllades av alla. En efterlängtad fest för Martin och hela hans familj.

Mamma Daiana sa: "Det var en super känslomässig fest, vi hoppade av glädje, vi kramade varandra, vi grät, alla tillsammans!"

Advertisement

Det är omöjligt att hålla tillbaka glädjetårarna och känslorna när man ser dessa bilder av lilla Martin som firar, en fest som hyllar livet.

Vi önskar dig ett långt och härligt liv, kära Martin. Vi är alla med dig!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack