En kvinna hostar med flit på en 1-årig pojke bara för att han är av latinskt ursprung, nu är hon efterlyst - TittaPaVideon.se
x
En kvinna hostar med flit på en 1-årig…
10 desperata fall där folk har försökt skapa snygga ögonbryn med förfärliga resultat

En kvinna hostar med flit på en 1-årig pojke bara för att han är av latinskt ursprung, nu är hon efterlyst

25 Juni 2020 • Av sofia
5.765
Advertisement

Livet och människorna runt omkring oss har vant oss vid att tro att det värsta aldrig tar slut. Även om detta inte alltid stämmer och det ibland händer att man delar positiva och inspirerande berättelser, får vi tyvärr också bevittna många situationer som vi hellre skulle slippa se, precis som den vi nu ska berätta för er.

Huvudpersonerna är en kvinna och ett barn på bara ett år, vars enda "fel" - om man nu kan definiera det på detta sätt - var att tillhöra en etnisk grupp som skiljer sig från kvinnans, som gjorde en föraktfull gest gentemot barnet som blir ännu mer allvarlig på grund av situationen som är relaterad till coronaviruspandemin.

via: ABC7

Vi befinner oss i USA, närmare bestämt i San Jose, Kalifornien. Här finns det gott om invånare som tillhör spansktalande etnicitet, precis som i resten av USA, men tyvärr ses deras närvaro inte alltid som något positivt, vare sig det rör sig om vuxna, barn eller försvarslösa individer. I det här fallet beslutade kvinnan i fråga, mitt under en medicinsk nödsituation på grund av Covid-19, att gå in i en butik, sänka ner sitt munskydd och hosta flera gånger på ett barn som satt i sin barnvagn, inne i butiken med sin mamma.

image: kxan/Youtube

Kvinnans nedsättande gest gentemot barnet fångades på video av övervakningskamerorna i butiken när hon på ett våldsamt sätt närmar sig barnvagnen och hostar två eller tre gånger, på ett medvetet starkt och tydligt sätt - och framför allt utan att skydda sitt ansikte med munskydd - i barnets riktning.

Advertisement
image: kxan/Youtube

Allt detta, enligt vad mamman berättade, skulle ha sitt ursprung i en diskussion som föddes av banala skäl. Den vita damen skulle ha börjat förolämpa den spansktalande kvinnan när hon hörde att hon pratade på spanska och blev tydligen arg över att mamman och sonen stod för nära henne i kön.

Polisen ingrep och historien fick stor uppmärksamhet i media. Myndigheterna vädjade sedan till allmänheten om att hjälpa till att identifiera damen bakom denna rasistiska gest, som dessutom innebar en risk för folkhälsan och framför allt för barnet. Vi skulle gärna slippa läsa om dessa saker, men tyvärr verkar många människor fortfarande tro att det är okej att bete sig på ett okänsligt och respektlöst sätt.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack