En ensamstående pappa har inte pengar att betala för handlingen: en kvinna i kön erbjuder sig att betala - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En ensamstående pappa har inte pengar…
Far och son återskapar samma foto efter 20 år: åren går men kärleken består Den här killen lyckas promenera med 20 hundar på samma gång, och förevigar det hela med ”klassfoton”

En ensamstående pappa har inte pengar att betala för handlingen: en kvinna i kön erbjuder sig att betala

Av Sara Lindblad
13.715
Advertisement

Det finns situationer som ingen av oss skulle vilja hamna i. Såna där tillfällen när man skäms så man vill sjunka genom golvet. Som tur är känns det bra att veta att det i världen förutom en massa negativitet även finns många människor som är beredda att hjälpa till, helt utan egenintresse och på så sätt rädda dagen och vårt humör. 

Sara Fleming är en av dem. Amerikanskan gjorde något fantastiskt när hon hjälpte en pappa i nöd framför ögonen på hans barn och kunderna på en mataffär.

Sara stod bakom mannen i kön. Framme vid kassan drog mannen fram sitt kort för att betala, men kortet nekades flera gånger av kortterminalen. Uppenbart generad bad han kassörskan att prova igen men det gick inte för sig. Istället för att ta fram ett annat kort eller kontanter så plockade mannen bort en del varor.

Bredvid honom stod hans barn, en tonårsdotter och hennes lillebror, vilka båda var mycket generade över det som hände i mataffären. Så fort Sara förstod vad som hände så ingrep hon, hon beskriver det som en ”elektrisk chock som kom från hjärtat”.

«Det gör inget om du inte har pengar: jag tar det, lita på mig». Några få enkla ord som fick mannen ur fattning, han vände sig mot kvinnan och trodde han måste hört fel. Han började gråta, och dottern likaså medan hon kramade om honom. «Jag vet inte hur jag ska kunna tacka dig, jag är ensamstående pappa och det är svårt att klara allt», sa han till Sara utan att kunna sluta snyfta.

Advertisement

Sara betalade matvaror för 94 dollar med sitt kort och var glad att hon kunnat hjälpa till. Vid närmare eftertanke kom hon fram till att man måste hjälpa till, när det behövs och hur bra det känns att göra det. Hon råkade befinna sig på plats när det perfekta tillfället dök upp och en ”röst” inifrån sa till henne vad hon skulle göra. Vi är säkra på att den ensamstående pappan alltid kommer att vara tacksam den generösa kvinnan och vi hoppas att det alltid kommer finnas en människa som Sara på plats, redo att offra sig för att få sin nästa att le. 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack