Storebror beslutar att klippa av sig håret för att stötta sin 3-åriga lillasyster som kämpar mot cancer - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Storebror beslutar att klippa av sig…
En tjej avlägger sin examen bara några timmar efter förlossningen och får högsta betyg En ensamstående pappa som växte upp utan föräldrar adopterar 3 föräldralösa: ”jag vill vara pappan som jag själv saknade”

Storebror beslutar att klippa av sig håret för att stötta sin 3-åriga lillasyster som kämpar mot cancer

Av Sara Lindblad
1.084
Advertisement

När dåliga nyheter dyker upp som en blixt från klar himmel är det viktigt att ha ett skyddsnät som stöttar en och som visar sig starkt nog att kunna möta olyckan. 

Den blott 3-åriga lilla flickan Lula Beth diagnosticerades med en tumör och var tvungen att få strålningsbehandling. Den lilla var beredd att kämpa, även hjälpt av sin familj, särskilt av brorsan vars gest är värd mer än tusen ord.

Familjen Bowden fick efter återkommande magsmärtor och utdragna febertillstånd veta att den 3-åriga dottern hade en tumör. Efter många diagnoser fick föräldrarna höra det som ingen förälder nånsin vill höra: flickan hade en fotbollsstor tumör som måste opereras bort. 

Som tur är var det en opererbar tumör och i de allra flesta fall botas man. Läkarna lyckades ta bort all cancermassa under en 5 timmar lång operation. Men Lula Beth måste ändå genomgå 22 veckor av strålningsbehandling.

Advertisement

Mamma berättade för henne att hon förmodligen skulle tappa håret pga medicinen och att det var bättre att klippa av det i förväg. Den lilla reagerade med ett överraskande: ”Vi gör det nu!” och visade all sin beslutsamhet.

Storebror beslutade att inte lämna sin lillasyster ensam i kampen och ville göra något för henne: han ville också klippa sv sig håret, som ett tecken på närhet och stöd.

Den här mamman har två riktigt modiga barn, modigare än vuxna t.o.m. men viktigare är att Lula har turen att ha en sån speciell familj, som aldrig lämnar henne ensam, inte ens i den hårda kampen mot cancer.

Advertisement

Heja Lula Beth, vi tänker på dig!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack