Den här mamman jobbade 12 timmar om dagen på en fiskmarknad för att tillåta sin son att studera, nu är han läkare - TittaPaVideon.se
x
Den här mamman jobbade 12 timmar om…
Den här mannens näsa är 8,8 cm lång, ett rekord som gjort att han kommit in i Guinness Rekordbok 14 gånger som människor gjort världen till en bättre plats med sina vänliga handlingar

Den här mamman jobbade 12 timmar om dagen på en fiskmarknad för att tillåta sin son att studera, nu är han läkare

20 Juni 2020 • Av sofia
2.097
Advertisement

En förälder skulle göra vad som helst för sina barn, så man kan ju bara tänka sig vad en ensamstående mamma skulle kunna göra för sin enda son. Nanita Ronquillo, en 55-årig kvinna, har ett fiskstånd på en lokal marknad i sin stad i Filippinerna. Hon tjänar knappt 20 dollar per dag och arbetar varje dag i mer än 12 timmar. Hennes mål? Att ge sin son en god utbildning, endast med en bra utbildning kan man rädda sig från fattigdom och få det liv man förtjänar. Nanita måste ha tänkt så eftersom hon arbetade så hårt för att hennes son John Nico Ronquillo skulle nå sina mål.
 

Från tidig morgon till sen kväll arbetar Nanita outtröttligt vid fiskdisken för att kunna ge sin son det han förtjänar. Tack vare sin beslutsamhet har John uppnått sitt mål och också uppfyllt sin mors önskan, nämligen att bli läkare. Nanita har haft ett tufft liv då hon blev tvungen att lämna sin man när hon fick reda på att han var otrogen mot henne med en annan kvinna och att han skaffat en ny familj. Hon gav inte upp och fortsatte att kämpa för sin son och arbetade hårt för att han skulle få ett bättre liv än det hon haft.
 

Även om Nanita vaknar tidigt och börjar sälja fisk redan 5 på morgonen tills sent på kvällen, har det funnits stunder i deras liv då John Nico var tvungen att stoppa sina studier och inte kunde gå i skolan längre, av den enkla anledningen att Nanita inte lyckades tjäna tillräckligt med pengar.

Advertisement

Lyckligtvis har emellertid de stora uppoffringarna som denna mamma och hennes son gjort under sina liv lönat sig. John Nico har äntligen tagit examen i medicin, om än med viss försening och är nu läkare.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack