Hennes dotter på knappt 9 veckor står själv "Hon är den starkaste flickan i världen" - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Hennes dotter på knappt 9 veckor står…
En 6-årig flicka överges av sin mamma mitt i gatan och räddas av en främling Hon skickar 1000 kg lök till sitt ex som straff

Hennes dotter på knappt 9 veckor står själv "Hon är den starkaste flickan i världen"

Av sofia
78.385
Advertisement

En förälder vet att ett barn vanligtvis börjar prata och gå mellan 9 och 18 månader. Speciellt när det gäller att gå finns det barn som börjar stå självständigt redan vid nio månader, men det finns även vissa som väntar ett och ett halvt år innan de känner sig säkra. I vilket fall är det inom 18 månader helt normalt. Emily Derrick, 23 år gammal och mamma till lilla Lula och hennes make Tezra Finn-Johnston, 31, chockades bokstavligen när de upptäckte att deras 9 veckor gamla dotter kunde stå på egen hand. Ett garanterat ovanligt rekord!

Det unga paret från Bristol kunde inte tro sina ögon när de såg sin 9 veckor gamla dotter stå upp på egen hand! I den här takten kommer det att ta ytterligare nio veckor innan hon kan stå på egen hand utan föräldranas hjälp. Ett fenomen som är otroligt och som redan har gett lilla Lula titeln  "världens starkaste barn". Kanske hämtade hon inspiration från filmerna som pappa tittar på så ofta i hennes sällskap, där starka män lyfter vikter och tränar extrema sporter.

Allt hände av en slump när pappan försökte lugna lilla Lula och försökte få henne att sitta på marken tillsammans med honom, men istället för att böja benen och sätta sig, gjorde Lula motstånd. Då försökte pappan ge henne stöd så att hon inte skulle falla. Sedan den dagen har liknande episoder upprepats tills dess att hon har lyckats stå alldeles ensam.

Starkt jobbat Lula!

Source:

Youtube

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack