En autistisk pojke gråter av glädje när mamman tar med sig hans favoritmat hem efter månader i karantän - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En autistisk pojke gråter av glädje…
En hemlös man delar sin måltid med en hemlös hund, det verkar som att den som har lite oftast är mer altruistisk En hund räddar 7 katter som övergivits i en låda och

En autistisk pojke gråter av glädje när mamman tar med sig hans favoritmat hem efter månader i karantän

Av sofia
634
Advertisement

Efter månader av obligatorisk karantän skulle vilket barn som helst bli rört till tårar eller överlyckligt över väldigt lite när de äntligen känner sig mer fria att göra det de gjorde tidigare, eller kanske äntligen får äta det de tyckte så mycket om när de kunde gå ut som vanligt. För att göra ett barn lyckligt krävs det i dessa speciella fall väldigt lite. Huvudpersonen i denna vackra historia som rört många människor på nätet heter Adam, är nio år gammal och bor i Singapore. Pojken har en lättare form av autism och en stark sensorisk känslighet.

via: Mirror
image: Facebook

Denna form av mild autism gör att den 9-åriga pojke påverkas starkare av exponering för yttre stimuli och därför är det inte ovanligt att Adam gråter eller visar känslor lättare, samt upplever positiva och negativa känslor på en högre nivå än andra människor. Efter månader av lockdown i Singapore, beslutade sig mamma Wati för att göra en vacker överraskning för sin son och köpa hem hans favoritmat från McDonald's.

Ögonblicket då hon kom hem och visade överraskningen dokumenterades i en video filmad av Wati och publicerades sedan av mamman själv på YouTube, där hon fick tusentals visningar och likes.

image: Facebook
I videon är Adams första reaktion på överraskningen inte alls positiv. Hans ökade sensoriska känslighet skrämmer honom och han börjar omedelbart gråta desperat, av rädsla för att överraskningen skulle vara något negativt, eller ett skämt, men sedan upptäcker Adam att mamma har tagit hem hans favoritmat från McDonalds efter månader av karantän.
 
Nuggets, pommes frites och glass var allt som krävdes för att få Adam att gråta, den här gången av glädje. Det krävs väldigt lite för att göra ett barn lyckligt många gånger och även om snabbmat inte direkt är hälsosamt fick det en mycket viktig betydelse för Adam och hans familj. För en pojke med mild autism som varit inlåst i huset under månader på grund av karantänen betydde det faktiskt jättemycket!
 
 
 
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack