Föräldrarna får inte fira sin bröllopsdag med en resa så deras föräldrar förbereder en romantisk dejt för dem - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Föräldrarna får inte fira sin bröllopsdag…
En kvinna fyller 109 år isolerad på ett ålderdomshem, hennes barn och barnbarn firar henne utifrån fönstret 6 månader gamla lilla Erin bekämpade coronaviruset trots sina tidigare sjukdomar

Föräldrarna får inte fira sin bröllopsdag med en resa så deras föräldrar förbereder en romantisk dejt för dem

Av sofia
1.170
Advertisement

Efter 15-års äktenskap skulle det faktiskt vara mycket trevligt att få fira sin bröllopsdag med en trevlig och avkopplande helg, full av kärlek. Paret från San Francisco, Kalifornien, skulle ha åkt till Las Vegas för att fira sin bröllopsdag, men utbrottet av coronavirusepidemin förstörde även denna lilla dröm. Med tanke på omständigheterna fick Brenden och Jacqui Brown självklart inte åka på sin kärleksresa, men fick fortfarande en vacker överraskning från sina underbara barn.

Trots besvikelsen över att se sitt flyg avbokat hade Brenden och Jacqui Brown fortfarande mycket trevligt på sin bröllopsdag, tack vare deras två barns organisation. Deras söner Jayden och Jentzen, 11 och 9 år gamla, vaknade väldigt tidigt på morgonen på den ödesdigra dagen, bara för att organisera den lilla överraskningen. De två små bröderna förvandlade matsalen till en lyxig restaurang och skapade en meny för föräldrarna som låg vid bordet.

image: Instagram

Även om menyn och bordet såg ut som att de skulle bli bjudna på en gourmetfrukost, dök pojkarna upp med mjölk och flingor som dock serverades med stil.

Okej, maten kanske inte levde upp till förväntningarna, men vad är det man brukar säga i dessa fall? Det är tanken som räknas!

Advertisement
image: Instagram

Jacqui delade sedan på sin Instagram-kanal den söta gesten som hennes barn gjort för henne och hennes man... vi behöver väl knappast säga att reaktionerna var mycket positiva och att inlägget snabbt blev viralt.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack