Mamman svimmar i bassängen, hennes 5-åriga dotter simmar dit och lyckas rädda henne från att drunkna - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Mamman svimmar i bassängen, hennes…
Mamman handlar med sin 5- åriga dotter som inte kan vara hemma själv trots covid-19 och alla tittar snett på henne Peyton, den för tidigt födda flickan som besegrat coronaviruset när hon bara var 3 veckor gammal

Mamman svimmar i bassängen, hennes 5-åriga dotter simmar dit och lyckas rädda henne från att drunkna

Av sofia
2.743
Advertisement

Varje förälder i världen har en naturlig och mycket stark beskyddande instinkt gentemot sina barn, men det är också vanligt att denna känsla förekommer från barnen gentemot sina mammor och pappor. Ansvaret att hålla nära och kära trygga är inte en känsla som bara vuxna har.

Detta märks tydligt i historien vi nu ska berätta för dig, som har en mamma vid namn Tracy som huvudperson och hennes dotter Allison, som bara är 5 år gammal. I en situation av fara som skapade panik lyckades lilla Allison behålla lugnet och uppträda med en stor självkontroll som ledde till att hon räddade sin mammas liv.

Allt hände på ett ögonblick, som det ofta sker under dessa olyckliga omständigheter. Tracy och Allison tillbringade en lugn dag vid poolen hemma hos Tracys syster. När kvinnan klev in i vattnet kände hon sig plötsligt dålig och svimmade. Hon blev som förstelnad och låg med ansiktet nedåt i vattnet.

Föreställ dig en 5-årig tjej som bevittnar detta, förtvivlan och panik är självklara reaktioner. Allison beslutade sig istället för att agera och simmade på ett ögonblick ut i vattnet för att nå sin mamma och pressa henne med all sin kraft mot den grundare sidan av poolen. När hon nått fram vände hon på sin mamma så att hennes ansikte inte längre var nedsänkt i vattnet och sprang in i huset för att be om hjälp.

Advertisement
Allisons moster ringde omedelbart efter hjälp och när de väl var framme på sjukhuset kunde Tracy inte komma ihåg exakt vad som hade hänt. När hon fick höra att hennes barn hade räddat henne från att drunkna, lyckades hon knappt hålla tillbaka sina känslor när hon tänkte på sin 5-åriga lilla flicka.
 
Scenariot filmades av husets övervakningskameror och berättelsen blev ett fantastiskt exempel på hur det till och med från ett litet barn, kan komma helt oväntade handlingar av mod och styrka. Allison har simmat sedan hon var mycket liten och detta hjälpte henne säkerligen att känna sig mer självsäker när hon räddade sin mamma. Vi kan bara säga att denna modiga "skyddsängel" verkligen gjorde ett bra jobb!
 
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack