En flicka skriver till sin hund som inte finns längre, dagen efter levererar brevbäraren ett tackkort - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En flicka skriver till sin hund som…
De ger honom en katt för att han ska göra sig av med den, men den här hemlösa mannen bestämmer sig för att behålla den, nu är de oskiljaktiga En läkare förlorar tillfälligt vårdnaden om sin dotter på grund av att hon arbetar med covid-19 patienter

En flicka skriver till sin hund som inte finns längre, dagen efter levererar brevbäraren ett tackkort

Av sofia
9.171
Advertisement

Relationen mellan barn och hund är en mycket speciell relation. Bandet som skapas mellan barn och deras husdjur är ofta så starkt att deras tillgivenhet liknar den mellan syskon. Detta var även fallet för Maci och Kendal, en fyra år gammal tjej och hennes lilla hund, som tyvärr avled vid 13-års ålder.

Det är inte svårt att föreställa sig vilket trauma det kan vara för ett barn att förlora den speciella vän som hon eller han vuxit upp med. Detta var även fallet för Maci som hade knutit an med sin hund Kendal. De två var alltid tillsammans, två lekkamrater som tillsammans upplevde tusentals äventyr. Så när Kendal gick bort, bestämde den lilla flickan att hon var tvungen att ta farväl på sitt eget sätt. 

Trots sorgen och frustrationen över Kendals försvinnande sa Maci till mamma Crystal genast att hon ville rita en hund och skicka den till himlen.

Så med papper och tuschpenna gjorde hon ett porträtt av sin älskade vovve som skulle levereras till henne för att hon skulle veta att hon var saknad. Flickan tog sitt meddelande på så pass stort allvar att hon gav sitt dyrbara brev till brevbäraren som levererar posten till huset.

Advertisement

Det dröjde inte länge innan Kendal "svarade" på detta söta brev. Dagen därpå kom brevbäraren med ett brev till lilla Maci.

Den som skrivit brevet var hennes lilla hund, från himlen, som tackade henne för sin omtanke och bekräftade sin kärlek, komplett med en tassformad "underskrift".

Brevbäraren, visade medmänsklighet och altruism och möjliggjorde denna gulliga korrespondens mellan flickan och hennes hund. För Maci var detta verkligen en enorm gåva, som fyllde henne med lycka och fick henne att känna sig lite närmare sin kära Kendal. Nu vet hon att hennes fyrbenta vän kommer att stanna för evigt i hennes hjärta.

Advertisement
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack