Han får inte träffa sin flickvän på grund av karantänen så han skickar ett kärleksbrev via sin hund

av sofia

22 April 2020

Han får inte träffa sin flickvän på grund av karantänen så han skickar ett kärleksbrev via sin hund
Advertisement

Regeringar i flera länder har klassat coronaviruspandemin som en nödsituation och som ett resultat har många företag tvingats stänga tillfälligt och befolkningen tvingas stanna kvar i sina hem. För att bekämpa viruset behövs tyvärr ganska stränga och restriktiva åtgärder, vi har inte råd att ta en stor risk bara för ett infall. Även om det rör sig om viktiga saker, som att krama en mamma, pappa eller flickvän, måste vi stå emot - vi kommer snart att få göra alla dessa saker igen. En pojke som hade ett mycket brådskande behov av att förklara sin kärlek till flickan som bor mitt emot honom vet detta mycket väl. Den unge mannen skickade sin hund för att leverera ett mycket viktigt budskap till sin flickvän.

via Wapa

Advertisement
Han får inte träffa sin flickvän på grund av karantänen så han skickar ett kärleksbrev via sin hund - 1

Man gör vad man kan under en lång isoleringsperiod. Om du inte kan gå ut, men fortfarande vill känna närhet och få någon annan att känna din närhet, finns det olika sätt att göra det på... särskilt om meddelandet du vill skicka är ett kärleksbrev! Som alla vet har kärleken inga gränser och den renaste kärleken motstår även tidens gång.

Advertisement
Han får inte träffa sin flickvän på grund av karantänen så han skickar ett kärleksbrev via sin hund - 2

En pojke ville skicka ett mycket viktigt meddelande och valde att använda sin hund som budbärare för kärleksbrevet. Han band fast en lapp med orden "Jag älskar dig" på halsbandet på sin trogna fyrbenta vän och skickade den till den lyckligt lottade flickan, som väntade på honom tvärs över gatan. Social distansering är ett måste och just nu kan kärleksparet inte vara nära varandra.

Han får inte träffa sin flickvän på grund av karantänen så han skickar ett kärleksbrev via sin hund - 3

Detta trick är en av de där små gesterna som i ett svårt ögonblick kan få din partner på bättre humör.

Advertisement