Hunden blir lämnad ensam för att ägaren är i karantän så en generös granne bestämmer sig för att ta dit mat varje dag

av sofia

06 April 2020

Hunden blir lämnad ensam för att ägaren är i karantän så en generös granne bestämmer sig för att ta dit mat varje dag
Advertisement

Coronaviruspandemin är något som just nu påverkar hela världen. Miljontals människor världen över tvingas stanna i sina hem för att förhindra att smittan sprids ytterligare. Även Malysias regering har valt att stänga ner butiker och har infört obligatorisk isolering.

Det var här som Muhammad Faiz granne skulle komma hem tillsammans med andra människor som han arbetar med, men de blev istället tvungna att stanna i Singapore på grund av karantänen. Mannen, som var hemifrån i affärer, kunde därför inte återvända hem, där han hade lämnat sin hund. Tack vare Muhammeds generositet lämnades emellertid denna fyrbenta vän inte ensam, tvärtom blev den omhändertagen med all den kärlek och uppmärksamhet som den förtjänade.

via Muhammad Faiz/Facebook

Advertisement
Muhammad Faiz/Facebook

Muhammad Faiz/Facebook

När Muhammeds granne åkte till Singapore, föreställde han sig inte att hans hund skulle tvingas vara ensam i huset under en lång period. Karantänen ändrade dock allt. Så när Faiz insåg att valpen inte hade någon som kunde mata den beslutade han sig för att agera.

Advertisement
Muhammad Faiz/Facebook

Muhammad Faiz/Facebook

Det hade aldrig funnits ett förtroendeförhållande mellan Muhammad och hunden, men det krävdes inte särskilt mycket för att detta skulle förändras helt. Faiz började, lite i taget, att ta med mat till den lilla hunden och även om den till en början var lite tveksam, började han äta det som Muhammad erbjöd honom på ett lugnt sätt.

Jiran Depan Rumah Aku Rasa Terkandas Dekat Sg Xdapat Balik.... Sehari 2kali Aku Bagi Makan Anjing Peliharaan Dia Ni.... Dulu Tengok Aku Pun Xboleh Sekarang Manja Yang Amat2.... Update : Air jangan Risau, kawan dah sediakan.. Cuma xde dalam video!!

Pubblicato da Muhammad Faiz su Martedì 24 marzo 2020

Muhammad Faiz/Facebook

Han förstod faktiskt att grannen var där för hans skull och att han gjorde en gest av stor vänlighet och altruism. I videon han delade ville Muhammad berätta om denna vackra episod för världen och specificera att han och hunden nu är oskiljaktiga vänner. Faiz går för att mata honom två gånger om dagen och hunden kunde inte vara lyckligare, trots hans ägares frånvaro. I den svåra stund som hela planeten går igenom just nu behöver vi verkligen dessa små, men samtidigt stora bevis på vänlighet.

Advertisement