En golden retriever levererar mat till grannen som sitter i karantän på grund av andningssvårigheter varje dag

av sofia

10 April 2020

En golden retriever levererar mat till grannen som sitter i karantän på grund av andningssvårigheter varje dag
Advertisement

För att överleva denna svåra stund av karantän och global pandemi måste vi alla vara solidariska med varandra. Naturligtvis främjar social distansering inte direkt solidariska känslor, men en det kan faktiskt vara avgörande att få en hjälpande hand, eller snarare en tass. En golden retriever vid namn Sunny som bor i Colorado har blivit viral på sociala medier för att han hjälpt sin mattes granne som lever isolerad under denna period av karantän på grund av sina andningsproblem.

via KKTV

Advertisement
KKTV

KKTV

Sunnys ägare, Eveleth, har känt Renee i över tio år, så när pandemin började tvekade hon inte med att hjälpa sin äldre granne. Tydligen lider Renee av kroniska andningsproblem och förlitar sig på syrgas, därför har kvinnan beslutat sig för att isolera sig eftersom covid-19 drabbar de mest svaga människorna lättare.

Eveleth bestämmer sig för att hjälpa sin granne som har det svårt på alla sätt och hennes hund Sunny kunde också hjälpa till...

Advertisement
KKTV

KKTV

Så Eveleth fattade ett beslut, nämligen att ge Sunny en inköpslista på de saker som Renee behövde, hunden levererade meddelandet till Eveleth som handlade mat till Renee och avslutningsvis levererade den söta golden retrievern matkassen till grannen i svårighet.

KKTV

KKTV

En utmärkt metod för att upprätthålla social distans mellan grannarna och samtidigt hjälpa varandra. Sunny agerar som en bro mellan Eveleth och Renee, denna fantastiska golden retriever har nu dessutom blivit så förtjust i sin granne med andningssvårigheter, att när han går dit för att leverera matvarorna, stannar med kvinnan för att hålla henne sällskap...

KKTV

KKTV

Eveleth, Sunnys matte, tycker att det är ett utmärkt sätt att få sin granne att känna sig mindre ensam i en period som är känslig för alla, och eftersom hundar och katter inte överför infektionen från covid-19 är Sunny det perfekta sällskapet för Renee... såväl som en utmärkt budbärare som kan leverera matvaror dagligen!

Duktig vovve!

Advertisement