Två oskiljaktiga hundar söker familj, systern är döv och nästan blind och hennes bror agerar ledarhund - TittaPaVideon.se
x
Två oskiljaktiga hundar söker familj,…
Livet är kort, fyll det med kärlek inte med agg En kvinna fotograferar en polis medan han tar gulliga selfies tillsammans med sin polishund

Två oskiljaktiga hundar söker familj, systern är döv och nästan blind och hennes bror agerar ledarhund

08 Mars 2020 • Av sofia
2.931
Advertisement

I djurvärlden finns det exempel på solidaritet och ömsesidig tillgivenhet som ibland är starkare än de gester och handlingar som vi människor är kapabla till. Dessa två hundar ser ut som vilket syskonpar som helst, men för ett lite mer noggrant öga är det tydligt att en av hundarna har ett problem som hindrar henne från att leva ett normalt liv, hon är nämligen döv och nästan helt blind. Hennes namn är Star, medan hennes lilla bror heter Denver och han hjälper henne  varje dag och visar henne allt sitt stöd och mod. Det är bara tack vare Denver som Star lyckas leva som alla andra hundar.


Dessa två vackra tre månader gamla valpar anlände till Helen Woodward Animal Center efter en stormig start, en start som kunde ha satt sina spår i dem för evigt. Det kunde ha gått riktigt illa om ett par främlingar inte hade hittat 6 valpar övergivna tillsammans med sin mamma i ett avlägset och lantområde i Louisiana. Paret tog hand om alla hundar tills de återfick sin styrka, varefter de överlämnade dem till ett djurskyddshem.

Närde väl kom till HWAC i San Diego (USA) adopterades alla valpar utom Denver och Star. Det är väldigt synd att dessa två oskiljaktiga vänner inte har hittat någon som kan adoptera dem båda!
 
Denver är bokstavligen en guide för Star. Han leker med henne och hjälper henne när han tror att hans lilla syster känner sig borttappad. När Star anländer till ett nytt och outforskat ställe, börjar hon gå långsamt, sätter ett ben framför det andra och kartlägger territoriet. Denver håller ett vakande öga på henne och är redo att stötta henne om hon behöver hjälp.
 
Advertisement

Denna bror och syster har skapat ett mycket speciellt band, två oskiljbara valpar som vi hoppas kommer att kunna hitta en kärleksfull familj som tar hand om dem så snart som möjligt.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack