Kvinnor som valt att inte längre färga håret och istället stolt visar upp sitt gråa hår - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Kvinnor som valt att inte längre färga…
Efter att ha fråntagits sina föl får den här hästen äntligen träffa sina ungar igen efter 2 månader Berättelsen om Peri, den blinda hönan som blev bästa vän med en pitbullvalp

Kvinnor som valt att inte längre färga håret och istället stolt visar upp sitt gråa hår

Av sofia
4.296
Advertisement

I ett samhälle som dagens, där utseende och ytlighet råder över alla former av innehåll och varje liten antydan till intelligens, nästan är något "ovant" att se på Instagram - ett kraftigt medel där man kan förmedla lite av allt det man vill att andra ska tro - som alla de kvinnor som väljer att låta håret växa utan att täcka över sina gråa hårstrån. I en värld där man vant sig vid att ständigt se frisyrer med de mest bisarra färgerna, finns det många kvinnor som villigt ger upp tanken på att ha ett hår som ser ut som manen på en enhörning och istället föredrar att behålla sin naturliga färg med olika toner av grått och vitt.

Profilen Grombre på Instagram har skapat ett utrymme där det samlas bilder på många kvinnor som "modigt nog" slutat färga sitt hår. Många av dessa kvinnor berättar att de känner sig mer "äkta" utan att behöva färga håret varje månad, en inte direkt hälsosam vana som dessutom är tröttsam och tjatig.

Varje kvinna på jorden tvingas idag leva enligt vissa skönhetsideal som kommer utifrån, som, om de inte följs kan leda till att man mår dåligt. Detta är anledningen till att man går till skönhetssalong, frisör och köper smink, modekläder och allt det som för tillfället är trendigt.

Advertisement

Detta gäller dock inte alla, eftersom inte alla känner sig bundna till denna standard. Vi måste också tänka på att trots samhällets normer är en kvinna fri att välja att sminka sig eller gå till frisören, om det får henne att må bättre.

Att gå till frisören varje månad förutsätter en typ av livstil med ganska hög standard, både när det gäller kostnader och tid. Att boka tid och spendera 2-3 timmar hos frisören är inte lätt och många kvinnor är mycket upptagna under veckan. Ännu ett skäl till att vara naturlig och hitta sitt sanna jag.

I många fall är det ärftligt att få de första gråa håren redan i ung ålder.

Att ha grått hår redan i 20-30 års åldern är inte något att skämmas över, tvärtom. Det kan vara ett sätt att känna sig "friare" och hitta det unika draget som enar dig med dina egna släktingar.

Advertisement

Hur länge har du färgat håret? Har du någonsin funderat över att låta din naturliga färg växa ut?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack