En frisör uppmuntrar sina kunder att förändra sitt utseende och klippa håret kort - 15 exempel på lyckade resultat - TittaPaVideon.se
x
En frisör uppmuntrar sina kunder att…
Hon föder barn men läkarna säger att hennes dotter inte har klarat sig - 3 år senare upptäcker hon att hennes barn bortadopterats Han retar en fattig flicka så hans moster tvingar honom att jobba som gatuförsäljare under några timmar

En frisör uppmuntrar sina kunder att förändra sitt utseende och klippa håret kort - 15 exempel på lyckade resultat

30 Mars 2021 • Av sofia
29.403
Advertisement

När det handlar om att ändra vårt utseende har vi ofta blandade känslor. En enkel frisyr kan dölja en önskan om förändring som går bortom utseendet. Det kan ibland påverka en människas självförtroende och kan ge vår självkänsla en knuff i rätt riktning. Bakom önskan att förändras finns även lite rädsla, tänk om vi inte blir nöjda med vårt nya utseende? Vad händer om den nya frisyren inte framhäver våra goda sidor? Vad händer om den inte speglar vår personlighet? Detta är legitima och helt normala tvivel och det är därför det är viktigt att förlita sig på ett proffs.

En frisör vid namn Kristina uppmuntrar sina kunder att drastiskt förändra sin frisyr och föreslår kortklippt. Kristina delade bilderna på sociala medier och visade oss hur en kort frisyr kan framhäva en kvinnas ansikte. Vi har valt ut 15 bilder som du kan hämta inspiration ifrån om du planerar att förnya ditt utseende.

1. En ny människa.

En frisyr som är lång i fram och kort i nacken. Synd bara att skjortan har hög krage eftersom vi är säkra på att den nya frisyren framhäver kvinnans hals.

2. Den här kvinnan ser självsäker ut.

Långt hår får oss att känna oss skyddade, med nacken bar känner vi oss ofta sårbara. Denna kvinna verkar nu ha fått en ökad självkänsla.

Advertisement

3. En kort frisyr som är mycket lyckad.

Även om denna frisyr är mycket kort passar den den unga kvinnans ansikte mycket bra.

4. Ett modernt utseende.

5. Modernt och feminint.

Lång lugg åt sidan verkar vara tillbaka på modet eller kanske har den varit det hela tiden?

Advertisement

6. Det räcker med vanliga långa frisyrer.

7. En drastisk förändring.

Denna kvinna har beslutat att inte bara klippa håret utan också att sluta färga det och låta sin naturliga hårfärg växa ut.

Advertisement

8. En drastisk klippning.

Varför ha långt hår om det är slitet, när du kan klippa en snygg kort frisyr?

9. Extremt elegant.

Vem har sagt att en kort frisyr inte kan vara elegant?

Advertisement

10. Ett mer fräckt utseende.

11. En radikal förändring.

12. Ett fräscht och ungdomligt utseende.

13. En frisyr med klass.

14. Även hon ser väldigt bra ut i sin nya frisyr.

15. En frisyr som framhäver ansiktsformen.

Vi har sett eleganta och snygga klippningar, fräcka frisyrer, långa luggar och etapper. Oavsett vilken frisyr frisören föreslår, ser vi att varje kvinna på bilderna har ett bländande leende och ett mer självsäkert ansiktsuttryck. Vilken av dessa frisyrer skulle du be din frisör om?
 
 
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack