Svartsjukans sanna ansikte - 15 roliga bilder som med humor fångat denna känsla - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Svartsjukans sanna ansikte - 15 roliga…
En 6-årig pojke kliver på ambulansen själv efter att ha fått reda på att han har covid-19 Den här tjejen har valt att inte raka sig sedan hon var 15 år gammal och blir förolämpad för sitt skägg

Svartsjukans sanna ansikte - 15 roliga bilder som med humor fångat denna känsla

02 April 2021 • Av sofia
16.326
Advertisement

Svartsjuka är ett stort problem för många par, men inte bara i kärlek. När det blir sjukligt orsakar det irreversibla skador på förhållandet, oavsett om det är ett kärleksförhållande eller om det handlar om vänskap. Vanligtvis anses svartsjuka vara något negativt, även om en nypa svartsjuka också kan vara trevligt ibland. Det finns emellertid situationer där överdriven svartsjuka kan ge upphov roliga scenarion och det här fotogalleriet som vi har gjort iordning åt dig idag har många exempel på detta. Ett klassiskt och mycket roligt exempel är det chockade ansiktsuttrycket hos en hund som ser sin matte eller husse klappa och krama en annan hund! 

1. Den stackars hunden verkar säga: "Var inte jag din bästa vän?!"

image: Pinterest

2. "Varför har han täcke och inte jag?"

Det verkar tydligt vad den här vackra katten tänker: "Varför har han ett varmt och bekvämt täcke, medan jag inte har det?!".

Advertisement

3. Var inte avundsjuk!

4. Katten: "Hallå, jag finns också!"

Man fattar inte riktigt om katten är mer chockad över det faktum att hennes husse ägnar all sin uppmärksamheten åt en okänd fågel, eller om katten stirrar på fågeln för att hon vill äta den!
 
 
 

5. "Han gillar honom mer än han gillar mig..."

Advertisement

6. "Min hund som tror sig ha ensamrätt på min man"

Denna söta lilla scen delades av förarens fru, som inte kunde tro hundens svartsjuka när det gällde hennes man. Så fort hon försökte smeka sin mans arm såg hunden till att klargöra situationen genom att lägga sin tass på mannens hand: "Det är ingen idé, han är min!" verkar den säga med blicken.

7. "Det är över... Jag är inte längre yngst i huset!"

Advertisement

8. "Jag kan inte tro mina ögon, bedragare!"

Den "chockade" blicken hos den lilla hunden som ser sin ägare pussa en annan hund är riktigt rolig!

9. "Menar du att det här lilla monstret är min brorsa?"

Advertisement

10. Pojken ser ut att vilja smaka den glassen!

11. "Det är över, det kommer inte ens att fungera om jag skriker..."

När mamma och pappa meddelar ankomsten av en liten bror eller syster kan du förvänta dig alla tänkbara reaktioner från de andra barnen i huset. Vanligtvis är de dock inte alltför glada över att behöva börja dela allt med någon annan.
 
 
 

12. Kan man se mer svartsjuk ut..?

image: Pinterest

Tyvärr händer det alla någon gång att vara den enda som är singeln i en grupp vänner, ännu värre blir det om man är förälskad i en väns flickvän eller pojkvän. Vad ska man säga? Det kommer att gå över... ryck upp dig!

13. "Min tjej hade hängt upp bilden på killen till vänster på vårt kylskåp..."

Personen som tagit det här fotot, killen till höger, var svartsjuk på att hans flickvän hade hängt upp ett foto av en snygg tatuerad kille på kylen, så han försökte skämtsamt återskapa det på sitt eget sätt. Tror ni att flickan bytte ut fotot på kylen?

14. Det ser ut som att han inte är den enda som vill ha den mackan...

15. Det finns många fiskar i havet!

image: Pinterest
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack