De är en riktig superfamilj med 16 barn och vet inte hur en "normal" vardag i hemmet bör se ut - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
De är en riktig superfamilj med 16…
En expert på nätsäkerhet ger oss 5 skäl till varför vi inte bör publicera bilder på våra barn på internet En beagle och en gås filmades medan de kramade om varandra på ett rörande sätt

De är en riktig superfamilj med 16 barn och vet inte hur en "normal" vardag i hemmet bör se ut

Av sofia
3.551
Advertisement

Det finns vissa kvinnor som känner en stark önskan att bli mödrar genast och andra som istället väntar på det ögonblick som enligt dem verkar mest lämpligt för att föda och ta hand om en annan levande varelse. Det finns inget rätt eller fel, det handlar bara om att veta vad du vill ha i livet. Lyette Reback måste ha vetat om det redan innan hon fyllde 20 (starkt jobbat tjejen) eftersom hon vid 19 års ålder, träffade sin framtida make David Kay och efter bara 10 dagar beslutade sig för att gifta sig med honom. Efter två år var Reback gravid med sin första dotter och kunde inte ha önskat något hellre. Idag är hon 44 år och har 16 barn, varav 11 biologiska och 5 adopterade... en riktig superfamilj!

via: Dailymail
Om vissa mammor blir tokiga av att ha koll på två barn, föreställ dig stressnivån för Lyette Reback som var tvungen att fostra 16 stycken: Daly Kay, 21, Ryli, 20, Bliss, 19, Kemper, 17, Glory, 15, Trinity, 13, Liberty, 11, Sojourner, 8, Victory, 6, Verity, 4, Courson, 12, Judson, 10, Shepherd, 10, Ransom, 8, Stone, 5 och Vaughn, 2. En hel besättning!
 
Enligt paret spenderar familjen ungefär 650 dollar i veckan bara på mat, som de köper på en grossistbutik. Även om att uppfostra barn kan betraktas som en stor möjlighet - så måste åtminstone Lyette och hennes man David ha tänkt - är det ett val som säkerligen även innebär både höga kostnader och stort ansvar.
 

 

Lyettes familj är så stor att när de behöver gå ut tillsammans måste de ta en buss! Föreställ dig hur det är att gå ut och shoppa tillsammans.


Lyette inser att hon och hennes man har gjort ett extremt livsstilsval som inte alla skulle göra. Trots detta är både hon och han extremt nöjda med sina val och framgångar. Som kvinnan själv säger: "Vi kunde inte ha gjort på något annat sätt".

Advertisement

Efter 26 års äktenskap, 16 barn och 5 hundar kunde familjen Lyette inte kunna vara mer lycklig!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack