Loki den enorma schäfern som tar hand om flickan i huset som att hon vore hans syster - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Loki den enorma schäfern som tar hand…
En 74-årig kvinna anmäler sina 4 barn som bytt lås och lämnat henne ute Trots tröttheten efter jobbet stannar den här sköterskan på gatan för att plåstra om såren på en hemlös man

Loki den enorma schäfern som tar hand om flickan i huset som att hon vore hans syster

Av sofia
5.527
Advertisement

Jätten och flickan. Detta är det första man kommer att tänka på när man ser bilderna på Loki och Tallulah. Det här är inte karaktärerna från en tecknad film, inte heller från en barnbok, utan två verkliga varelser... För att vara exakt pratar vi om ett fantastiskt exemplar av en schäfer och hans bästa vän, den lilla flickan i familjen Symes hus, som är oskiljaktiga vänner.

De två är huvudpersoner i många äventyr, i och utanför hemmet, så mycket att en Instagram-sida  tillägnats den enorma schäfern, där bilderna regelbundet delas. I beskriviningen av kontot står det att Tallulah är "Lokis mänskliga djur" och vi kunde inte vara mer överens!

Det räcker med att titta på foton av det här paret för att inse att de har skapat en mycket speciell relation. När allt kommer omkring vet vi att hundar och barn kan utveckla en empati som ofta är riktigt unik. Båda är extremt nyfikna och lekfulla och därför är det naturligt att det slutar med att de gillar varandra.

Hundar har också en beskyddande instinkt som gör att de tenderar att hålla ett öga på de små människor som de kommer i kontakt med var de än går. Detta gäller även Loki som, sedan Tallulah föddes, inte har släppt henne ur sikte en enda sekund. Han är en sorts "livvakt" för henne och lyckas alltid få henne att skratta eller överraskar henne med sina lekar och med sina kärleksbevis.

Advertisement

Trots att han är vuxen har denna stora schäfer alltid varit en valp i själen och detta har gjort att barnet i huset har vuxit upp med ett fantastiskt och välgörande sälllskap vid sin sida. Hundens fantastiska personlighet gjorde att föräldrarna blev mer och mer övertygade om hur värdefull den var för Tallulah, även om de till en början var lite oroliga just på grund av Lokis storlek.

Denna hund finns alltid där, redo att bete sig mot den lilla flickan som om han var en extra pappa eller en äldre bror och det verkar som om familjen Symes har två barn när man tittar på bilderna som visar Tallulah och Loki som roar sig tillsammans på alla möjliga sätt.

Flickan har aldrig varit rädd för schäfern, inte ens för ett ögonblick, kanske beror detta på att dessa underbara djur, även om de inte kan prata, lyckas förmedla dyrbara känslor till oss människor, på ett sätt som ingen annan kan göra...

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack