En kvinna föder ett mycket speciellt tvillingpar - en av dem lider av Downs syndrom - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En kvinna föder ett mycket speciellt…
Den gulliga stunden då en katt Han får i uppgift av sin fru att hämta hunden från salongen men när han kommer hem upptäcker han att han tagit fel hund

En kvinna föder ett mycket speciellt tvillingpar - en av dem lider av Downs syndrom

Av sofia
4.766
Advertisement

När Nicola och Todd Bailey försökte bli gravida med sitt andra barn hade de ingen aning om att de snart skulle bli föräldrar till ett mycket speciellt tvillingpar. Efter 12 veckors graviditet avslöjade läkarna för paret att de väntade tvillingar, men inget mer. Ultraljudet visade inte någon typ av anomali. Nicola Bailey hade känt på sig att något var annorlunda den här gången och hade redan övervägt möjligheten att hon var gravid med mer än ett barn, eftersom magen "växte mycket snabbare än föregående graviditet och symtomen var starkare".
 

Utöver detta hade Nicola Bailey inte mycket annat att oroa sig för förrän vattnet gick efter 32 veckor och hon födde ett fantastiskt par flickor. Den första som föddes var Harper, medan hennes syster Quinn kom strax därefter. Läkarna gjorde snabbt rutinmässiga kontroller och när de återvände till mammans rum gav de nyheten till familjen, nämligen att Harper, den första tvillingen, hade Downs syndrom.

Nicola förstod inte varför läkaren sa "jag är ledsen", som om han gav henne dåliga nyheter. För henne var hennes tvillingar båda vackra.

Tvillingarnas mamma berättar att bebisarna delar ett mycket speciellt band sedan födseln. Hon försöker naturligtvis att inte jämföra dem eftersom hon vet att de är två olika människor och inte bara på grund av Harpers genetiska tillstånd.
 

Advertisement

Nicola berättar att deras situation lockar till sig många negativa kommentarer från okunniga människor, som inte alltid accepterar det faktum att Harper "är annorlunda". Kvinnan gör dock allt för att utbilda människor, särskilt genom sitt konto på sociala medier. Dessutom föddes Harper med ett hjärtproblem, så hon kommer att tvingas genomgå en operation när hon blir 6 år gammal.

Trots alla utmaningar och svårigheter de står inför är Nicola och Todd mycket stolta över sin familj.

Vi önskar dem all lycka!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack