En 5-årig pojke med hjärntumör förverkligade sin dröm att rida på en enhörning - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En 5-årig pojke med hjärntumör förverkligade…
5 skäl till att vänsterhänta människor kan anses vara speciella människor Dessa två bröder lagar skor innan de går till skolan för att kunna betala sin lunch och fortsätta sina studier

En 5-årig pojke med hjärntumör förverkligade sin dröm att rida på en enhörning

Av sofia
812
Advertisement

Wyatt Haas, en 5-årig pojke, tvingade sin mamma att ta honom till en "enhörningsbutik" efter att ha varit på en fest som organiserades av hans dagissklass. Han fick välja att rida på en ponny eller en häst, men den lilla killen valde något ännu mer otroligt, nämligen en enhörning. Wyatt hade diagnostiserats med en hjärntumör bara en månad tidigare och mamman försökte göra allt för att ge sin son denna underbara upplevelse.

via: People

Wyatt kunde inte tro sina ögon när han såg sin enhörning komma ridandes. Festen tillät hela klassen att säga adjö till Wyatt innan pojken åkte till Memphis St. Jude Children's Research Hospital. Tyvärr fick barnet diagnosen spädbarnsmedulloblastom, den vanligaste maligna hjärntumören hos barn. Läkarna på St. Jude hoppas kunna ta bort tumören utan att pojken ska få några bestående men. Festen, som hölls några dagar innan hans operation, organiserades av Jennifer Nielsen, mamma till en av Wyatts klasskamrater.

"Det påverkade mig starkt eftersom min son är lika gammal som Wyatt och samma sak kunde ha hänt oss" säger Jennifer. Kvinnans familj arbetar som boskapsuppfödare och en av deras hästar, Bonanza, är helt vit och blev huvudpersonen på festen.

This boy had a good day ❤️ He had school again this morning and he’s absolutely loving it! And his first day of...

Pubblicato da Wyatt’s Journey su Martedì 7 gennaio 2020

Hästen målades i regnbågens alla färger och fick ett gulligt horn för att den skulle se ut som en riktig enhörning. Med bara tre dagars varsel deltog hälften av klassen på festen i en lokal park lördagen den 7:e december 2019. Varje barn fick ta en tur på enhörningen, inklusive Wyatt, som är besatt av dessa fantastiska varelser.

På denna Facebook-sida kan du följa Wyatts historia och hans resa till återhämtning.

Tags: DjurBarnBerättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack