En man låter sin 1-åriga dotter "leka" med en 4 meter lång orm, bilderna ger upphov till debatt - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En man låter sin 1-åriga dotter "leka"…
En kille tar sin 99-åriga mormor i famnen för att återskapa ett gammalt foto och gratulera henne på födelsedagen 10 bilder som visar hur mycket kärlek djur kan ge oss

En man låter sin 1-åriga dotter "leka" med en 4 meter lång orm, bilderna ger upphov till debatt

Av sofia
1.603
Advertisement

Hur skulle du känna ifall du såg ditt lilla barn omslingrat av en pytonorm... i ditt eget hem? Naturligtvis finns det människor som verkligen brinner för dessa reptiler och har dem som husdjur strikt instängda i ett terrarium, men att låta dem bekanta sig med familjens lilla bebis... verkar kanske inte vara den mest lysande idén för de flesta av oss även om Jamie Guarino verkar tycka det!

Jamie Guarino är 34 år gammal och bor i White Lake Michigan och har alltid haft en stark passion för krälande reptiler, särskilt ormar, så pass mycket att han är ägaren till Nay-Nay, en burmesisk pytonorm på nästan 4 meter. Men detta är inte allt. Jamie fick mycket uppmärksamhet efter det att han publicerat en video på YouTube där mannen låter sin pytonorm "krama" sin då 14 månader gamla dotter Alyssa Guarino, något som gav upphov till starka diskussioner om etik och faran som kan uppstå när man låter barn leka med vilda djur.

Jamies svar löd: "Till alla de som skulle kunna se den här videon som ansvarslös eller farlig, vänligen vänta. Döm inte av rädsla eller något du inte förstår. Ormar kan vara och är kärleksfulla djur."

Faktum är att burmesiska pytonormar, även om de tränas och kan tämjas av människor, i vilket fall kan vara en fara för andra små däggdjur. Apropå detta sade National Geographic om denna art att de i allmänhet är fogliga, även om de tenderar att livnära sig på små däggdjur, som de först fångar genom att klämma deras kroppar för att göra dem kraftlösa och oförmögna att reagera.

Trots kontroversen på webben är Jamie angelägen om att påpeka följande: "Om du tar reda på fakta är det 95% vanligare med hundattacker än attacker från ormar."

Advertisement

Kanske är det för att människor helt enkelt är mer rädda för att närma sig och vidröra en orm än en hund? Faktum är att debatten om huruvida det är korrekt att låta ett litet barn leka med en pytonorm på nästan 4 meter är fortfarande öppen.

Vems sida står du på?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack