En 13-årig kille byter sin Xbox mot en bil för att ge den till sin mamma som har det tufft - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En 13-årig kille byter sin Xbox mot…
15 personer som avslöjar de mest använda tricken på sociala medier för att se perfekt ut på bild De driver med hans 2-åriga son för att han leker med ett leksakskök och pappan svarar

En 13-årig kille byter sin Xbox mot en bil för att ge den till sin mamma som har det tufft

Av sofia
750
Advertisement

En förälder skulle bokstavligen göra allt för sina barn, uppoffra sig själv och utmana sig själv för att barnen ska kunna leva tryggt och lugnt. Har du dock någonsin funderat över huruvida detta går åt båda håll?

Det verkar i alla fall så när man läser den rörande historien som vi nu ska berätta. Det är en berättelse om en mamma i svårighet som har turen att ha fostrat en mycket speciell son, som lyckades hjälpa henne på ett sätt som är överraskande moget för hans ålder.

image: KOLO 8 - ABC

Att uppfostra sina barn, ha ett tillfredsställande jobb och en god levnadsstandard är inte alltid självklara och enkla saker. Krystal Preston, en ensamstående amerikansk mamma från Nevada som befinner sig i en tuff situation med ekonomiska svårigheter som gör att hon inte längre klarar att möta alla utgifter och försörja sina 3 barn vet detta mycket väl.

Utöver detta hade Krystal också svårigheter att förflytta sig och kunde bara röra sig till fots eftersom hon inte ens hade en bil, vilket skulle ha gjort livet mycket enklare. Den äldsta sonen, 13-åriga William, insåg vad hans mamma gick igenom och beslutade sig för att det var dags att agera. När allt kommer omkring är kärlek också gjort av solidaritet och att avstå vissa saker till förmån för de människor vi älskar, och en mamma är inget undantag.

Så William funderade över vad han hade som var "dyrbart" och bytte det mot en bil för att ge den till sin mamma som hade det svårt. Därför gav han bort sin XBox för att i gengäld ta emot en gammal (men fungerande) vit Chevrolet från 1999. Det finns inga ord för att beskriva denna vackra gest som  dessutom kommer från en pojke på bara 13 år.

Den här unga mannen har verkligen visat en extraordinär mognad och lyckats samla in pengar för att ge dem till sin mamma genom att utföra små arbeten för grannarna. Genom att klippa gräsmattan, städa trädgårdar och utomhusområden gav William ett mycket värdefullt bidrag till familjens budget och allt detta utan att någonsin tappa hoppet.

Advertisement

Efter att ha sett annonsen på den billiga bilen på Facebook föreslog han ett byte med sin XBox till den tidigare ägaren och kvinnan accepterade. Så helt oväntat hittade Krystal plötsligt en bil utanför hemmet och hade äntligen ett färdmedel att förflytta sig med på ett självständigt och bekvämt sätt, vilket också skulle öppna upp nya jobbmöjligheter.

William visade verkligen hur generös och altruistisk han är, en son att vara mycket stolt över. Att köpa en bil till sin förälder genom att göra sig av med ett spel, vid 13-års ålder, betyder att ha ett hjärta lika stort som all den kärlek man kan känna gentemot en mamma.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack