Den här familjen hittade en uggla i sin julgran - TittaPaVideon.se
x
Den här familjen hittade en uggla i…
En liten björnunge kan inte sluta krama mannen som räddat honom från en skogsbrand De här föräldrarna skapade en unik och orginell bokhylla till sina barn

Den här familjen hittade en uggla i sin julgran

24 December 2019 • Av sofia
1.777
Advertisement

När julhelgen kommer bestämmer sig alla för att dekorera sitt hem på det sätt som de gillar bäst. En av de mest universella och symboliska dekorationerna för julen är utan tvekan granen. Oavsett om det är en äkta eller en falsk sådan, stor eller liten, finns det kanske inget annat som sprider julstämningens magi i ditt hem lika mycket som en julgran.

De som bestämmer sig för att skaffa en riktig gran vet redan att de tar med sig en del av naturen in i sitt hem. Av denna anledning kan det hända att vi får ovanliga överraskningar, precis som den familjen Newman i USA fick.
 

via: CNN

När Katie McBride Newman från Roswell, Georgia, gjorde i ordning middagen, efter att ha tagit in en riktig gran i huset och dekorerat den, kom hennes dotter India plötsligt till henne och sa, nästan gråtandes, att hon var rädd för en av dekorationerna som hängde på trädet. Kvinnan trodde att hennes dotter pratade om en av de många uggleformade prydnader som hon, som älskar dessa djur, alltid dekorerar trädet med vid jul.

Men när hon tittade närmare blev hon verkligen chockad. I granen fanns en riktig levande uggla, sittandes bland dekorationerna... som många av dem såg ut som just ugglor!

Tags: DjurMärkligtUgglor
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack