En blivande brud väljer en höna som brudtärna eftersom hon tydligen inte hade hittat rätt person för att fylla den rollen

av sofia

19 Oktober 2022

En blivande brud väljer en höna som brudtärna eftersom hon tydligen inte hade hittat rätt person för att fylla den rollen
Advertisement

Att besluta sig för att gifta sig är en av de mest spännande sakerna i livet för par som starkt önskar det. Det finns män och kvinnor som inte väntar på något annat och gör allt för att göra den dagen speciell. Så man börjar planera och förbereda och försöker organisera och ta hand om varje liten aspekt på bästa möjliga sätt. Ett av de svåraste valen att göra är, utan tvekan, det som gäller bestman, vittnen och brudtärnor. Men om en brud eller brudgum inte har någon i sin vänskapskrets som kan fylla dessa roller, vad kan man då göra för att lösa det?

Paret som har huvudrollen i den här historien hittade den idealiska lösningen som fick inte bara gästerna att häpna, utan också de många användare som såg bilderna från den dagen. Låt oss tillsammans försöka förstå varför.

via Viralistas

Advertisement

Haley och Ty är ett nygifta par som har blivit kända på webben för valet de gjorde när det gällde deras brudtärna. Eftersom bruden inte hade någon speciell vän att fråga, bestämde hon sig för att tillsammans med sin blivande make prata om saken med en nära vän, Dave. Dave som har en söt höna som husdjur kunde inte låta bli att föreslå sin höna som alternativ. Ja...du läste rätt.

Paret, som inte alls stördes av tanken, bestämde sig därför för att ha Sammi Chicken som brudtärna, en berömd och ohämmad tamkyckling som, redan är känd på webben och har uppmärksammats av både släktingar och vänner, men också av många användare som läste om detta mycket orginella val.

Advertisement

Vanligtvis är tärnorna vackra tjejer som i vackra färgglada klänningar som följer med bruden och står bredvid henne under hela ceremonin, Sammi var inget undantag. Insvept i en underbar blå tyllkjol, med en stor vit blomma på bröstet, blev kycklingen mycket populär, speciellt på grund av hur hon poserade på bröllopsbilderna.

Oavsett om det är med brudparet eller ensam, verkar Sammi vara väldigt lugn framför kameran och hennes klänning skapar den perfekta stämningen för att fånga ett minnesvärt och originellt ögonblick som detta. Vem skulle trots allt inte vilja ha en höna som tärna? Det är förstås inte ett särskilt vanligt val, men vi kan knappast förneka att det var effektfullt och att det inte kommer att glömmas särskilt lätt av dem som gick på bröllopet eller såg bilderna efteråt.

Gjorde även du något orginellt val på ditt bröllop eller planerar du att göra ett när du gifter dig?

Advertisement