En 30-årig kvinna gifter sig med en 73-årig man: "Det var kärlek vid första ögonkastet"

av sofia

30 Mars 2023

En 30-årig kvinna gifter sig med en 73-årig man: "Det var kärlek vid första ögonkastet"
Advertisement

"Kärleken har ingen åldersgräns", en fras som vi ofta har hört, men som inte alla tror på. Om det visserligen är sant att det finns riktiga romantiker som tror blint på denna underbara känsla och dess styrka, är antalet människor i världen som vill ha alla detaljer av ett förhållande innan de "tror" på det minst lika många. Orsaken till detta? Många människor tenderar att tro att, när det finns en betydande åldersskillnad mellan makarna, finns det inte bara passion och känsla i relationen, utan också någon form av intresse.

Det är den typen av tvivel som många haft inför relationen mellan de två personerna vi ska prata om idag till exempel. I det här fallet rör det sig inte om någon liten åldersskillnad, men det var en annan detalj som fångade användarnas uppmärksamhet och fick många att ifrågasätta sanningshalten i den kärlek som huvudperson hävdar att hon känner. Låt oss kika på vad det rör sig om.

via Milenio

Advertisement

Elina Fernández och Eduardo Constantini är man och hustru och deras relation har blivit mycket omtalad. Intresset för dem härrör inte bara från att de båda är kända personer, utan framför allt på grund av den stora åldersskillnaden mellan dem. Faktum är att kvinnan är 30 år gammal, medan hennes bättre hälft är 73, alltså över 40 års ålderskillnad, men med mycket starka känslor som håller dem samman.

Enligt den unga kvinnans berättelser verkar det som att de träffades vid en tidpunkt då ingen av dem letade efter en själsfrände, men mellan dem var det kärlek vid första ögonkastet och det gick inte att kontrollera dessa starka känslor. Så efter bara 9 månaders förhållande bestämde sig paret för att gifta sig. Synd bara att detta val har gett upphov till stark kritik.

Advertisement

Det är många som tror att Elina inte har agerat med hjärtat utan att hon gifte sig med mannen av intresse.

Eduardo är en av de rikaste människorna i Argentina och äger ett helt bostadskomplex i Miami, vilket gör honom lockande. Det är därför många har tänkt tanken att kvinnan inte bara hade blivit kär i mannen, utan också i hans enorma förmögenhet värd över en miljon dollar.

Trots all kritik låter sig denna kvinna inte avskräckas och fortsätter att bekräfta sin kärlek. Hon gifte sig inte med mannen av intresse, utan bara för att gnistan slog till och detta suddade ut alla problem relaterade till deras åldersskillnad. När allt kommer omkring är kärleken den allra starkaste känslan i världen och det är i dessa fall man ser dess maximala kraft.

Tror du att ett förhållande mellan två personer med över 40 års åldersskillnad verkligen är möjligt?

Advertisement