Hon köper en brudklänning för mindre än 10 dollar: "Jag känner mig ändå som en prisnsessa!"

av sofia

03 Maj 2022

Hon köper en brudklänning för mindre än 10 dollar: "Jag känner mig ändå som en prisnsessa!"
Advertisement

Bröllopsdagen är en dag som varje par försöker planera in i minsta detalj – en planering som tar mycket tid och ofta även kräver en viss budget. Brudens klänning är vanligtvis en av de mycket dyra sakerna att lägga upp på listan inför den speciella dagen. Alla vill väl känna sig som prinsessor på sin bröllopsdag, så varför snåla med klänningen? Men det finns de som föredrar att spendera sina pengar på andra saker istället: Rachel Connealy, en ung blivande brud, köpte två vackra klänningar för mindre än 10 dollar! Hon kände sig som en prinsessa under bröllopet, trots att hennes klänning varken hade något speciellt märke eller var särskilt dyr.

via TikTok / rachelconnealy

Är det verkligen nödvändigt att spendera tusentals dollar för att köpa en "drömklänning" som kanske är tillverkad av en stor designer? Naturligtvis inte och Rachel Connealy, en 26-årig kvinna som skulle gifta sig med sin pojkvän, har bevisat det till fullo. Den unga kvinnan gick till en secondhandbutik, där hon inte hittade en utan två klänningar som hon kunde bära under dagen: en mycket enkel och elegant högtidlig klänning och en annan kortare variant att bära under dagen. Total kostnad? 8 dollar! Inte konstigt att de videor där Rachel visar upp sina bröllopsklänningar har fått mer än två miljoner visningar! Vem skulle inte vara nyfiken på vilken sorts klänning den unga bruden köpte för så lite pengar?

Advertisement

Många användare talade om för henne att hennes långa, enkla vita klänning påminde mycket om "Givenchy"-klänningen Meghan Markle bar när hon gifte sig med prins Harry. Inte illa för en klänning köpt i en secondhandbutik, för endast 3 dollar! Den andra klänningen, som hon betalat endast 5 dollar var naturligtvis inte illa den heller. Förutom den ekonomiska aspekten finns det för Rachel också en praktisk sida: ​​för henne är det ingen mening att spendera mycket pengar på en klänning som hon kommer att hålla liggandes i en låda i mer än 20 år och som hon en dag kommer att visa för sina barn och barnbarn. Klänningar riskerar trots allt lätt att "inte längre vara på modet".

TikTok / rachelconnealy

TikTok / rachelconnealy

Rachel är inte den första bruden som har bestämt sig för att satsa på billigare klänningslösningar och har föreslagit för andra blivande brudar att kolla in rätt avdelning i deras hemstäders second hand-butiker också. Man vet aldrig vad som kan gömma sig inne i sådana butiker.

Vad tycker du om saken? Hör du till dem som vill ha en "perfekt" och dyr klänning, eller vill du hellre spara pengar på din brudklänning? Låt oss få veta din åsikt i kommentarerna!

Advertisement