Hon kommer hem från semestern och hittar 18 skorpioner i sin väska så hon ringer genast djurräddningen för att rädda dem

av sofia

05 Augusti 2022

Hon kommer hem från semestern och hittar 18 skorpioner i sin väska så hon ringer genast djurräddningen för att rädda dem
Advertisement

Semestern är den bästa tiden på året: låt oss erkänna det. Den där perioden av frihet från arbete och från olika åtaganden som gör att vi kan koppla av en vecka eller mer och därmed ägna oss åt vårt välmående och kanske upptäcka nya platser. Städer, hav eller berg, alla väljer den semester de föredrar och alla gillar vi att ta med oss någon liten souvenir när vi åker hem för att minnas de dagarna.

En tanke som kanske även den här historiens huvudperson hade, synd bara att souvenirerna som oväntat hittades i hennes resväska inte alls uppskattades. Låt oss kika på vad det rörde sig om.

via News Week

Advertisement

+++ Blinde Passagiere Natternbach +++ Einsatz Nr.: 272/2022 Heute Nachmittag wurden wir von einer Dame aus Natternbach...

Pubblicato da Tierhilfe Gusental - THG su Sabato 23 luglio 2022

Denna österrikiska turist hade precis kommit tillbaka från sin semester i Kroatien när hon insåg att det var något väldigt konstigt med hennes resväska. Medan hon plockade ur kläderna märkte kvinnan att det fanns något konstigt där i och när hon flyttat vissa plagg insåg hon att det var skorpioner. Du läste rätt. En hel familj av skorpioner med mamma och 17 småttingar i släptåg.

Bilden är lite obehaglig att se på, speciellt om du lider av araknofobi och inte gillar den här typen av djur. Kvinnan, som lyckade hålla sig lugn, kontaktade omedelbart en förening som sysslar med skyddet av denna djurart och några anställda åkte till hennes lägenhet för att hämta dem och föra dem i säkerhet.

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Tierhilfe Gusental, som sysslar med djurräddning, publicerade fotot som blev viralt på webben och åtföljdes av ett meddelande där de berättar var upptäckten skedde och tackar kvinnan för att hon hade ringt dem. Genom att göra detta kunde skorpionfamiljen räddas och i ett senare skede föras tillbaka till en livsmiljö som var mer lämpad för dem.

En minst sagt speciell historia som skulle ha satt vem som helst på prov, håller du inte med? Det är faktiskt inte lätt att öppna resväskan, att plötsligt hitta 18 skorpioner och att behålla lugnet. Naturligtvis är inte alla giftiga och farliga för människor, men det är inte trevligt att se så många och framförallt helt oväntat vilka små djur det än rör sig om.

Den här kvinnan satte verkligen djurens bästa i fokus!

Advertisement