Kustbevakningen räddar en hund i svårighet som simmade runt i det öppna havet - TittaPaVideon.se
x
Kustbevakningen räddar en hund i svårighet…
Det här företaget gav sina anställda en bonus på totalt 10 miljoner dollar under den årliga julfesten När en man överger sin familj, tankar och funderingar på vilka följder otrohet kan få

Kustbevakningen räddar en hund i svårighet som simmade runt i det öppna havet

15 December 2019 • Av sofia
1.182
Advertisement

Den amerikanska kustbevakningen räddade en hund i nöd som simmade i det öppna havet. Som besättningen sade, det finns en första gång för allt! Kustbevakningsteamet tränade på öppet hav under nattpatrullskiftet, då de plötsligt fick ett samtal om att hjälpa en "hund i fara". De satte sig omedelbart i arbete och försökte hitta djuret i havet. I en video som delades på den amerikanska kustbevakningens sociala medier kan du se hunden simma långt ifrån stranden medan räddningsteamet närmar sig med sin båt.

Efter att ha tagit en vattenscooter för att lättare kunna nå hunden, lyckades två besättningsmedlemmar få tag i hunden och föra den i säkerhet.

image: Youtube /

När de kom tillbaka till fartyget bekräftade de att hunden var i gott skick. På videon kan du höra en av räddarna som pratar med hunden och säger: "Hur mår du, kompis? Du är den bästa personen jag har räddat hittills!"

Advertisement

Vi vet inte varför hunden befann sig i det öppna havet, men det viktiga är att kustbevakningen ingrep i tid! Den stackars hunden skulle inte ha klarat sig annars.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack