Den här mormorn gav sina barnbarn 12 aktiviteter att genomföra med familjen istället för lekasaker - TittaPaVideon.se
x
Den här mormorn gav sina barnbarn 12…
Den här generösa mannen har räddat mer än 1000 herrelösa hundar Att till varje pris försöka hålla fast vid en person som man är förälskad i kan vara ett stort misstag

Den här mormorn gav sina barnbarn 12 aktiviteter att genomföra med familjen istället för lekasaker

15 December 2019 • Av sofia
5.831
Advertisement

Julen är barnens högtid, en period full av magi, godsaker... och presenter. Släktingarna och föräldrarna till barnen börjar leta efter den perfekta gåvan att lägga under granen, ofta spenderar man mycket pengar och det slutar med att man köper leksaker som snart kommer att glömmas bort i korgen bland alla leksaker.

Medveten om den extrema konsumism som kretsar kring jul, fick denna mormor att ge sina barnbarn en speciell liten låda, en genialisk present som barnen säkert inte kommer att glömma - till skillnad från de andra gåvorna de kommer att få.

Till julen 2017 beslutade Darlene Waller att inte ge sina två äldre barnbarn, 9 och 11 år, de klassiska dyra och onödiga leksakerna och istället gav hon dem ett "äventyrskrin"

Tillsammans med lådan fanns ett brev till de två barnen, Mason och Dawson:

"I år mina kära pojkar, kommer jag att ge er tidens gåva. I den här lådan finner ni 12 kuvert, ett för varje månad på året. Inuti varje kuvert finns en organiserad och betald aktivitet (mestadels) för er och för mig (eller för er, Rich och mamma). Vissa aktiviteter väljer ni, andra har jag valt, men de är alla roliga för familjen att göra allt tillsammans. I början av varje månad öppnar ni kuvertet och så bestämmer vi datumet. Under några av aktiviteterna kan vi också ta med farbror Timothy och moster Savannah.

Jag älskar er och tycker att det ska bli jättemysigt att få spendera tid med er. Med kärlek, mormor."
 

Advertisement

Mormorns idé kommer från en noggrann iakttagelse av sina barnbarn: "Äldre barn behöver inte någonting. De har alla slags leksaker och elektroniska prylar. Jag har alltid tyckt om att skapa minnen och många av de aktiviteter som jag lägger i kuvert skulle vi ändå ha gjort i år."

Från bowling till lasergames, från bio till basebollmatcher är mormorn säker på att detta år kommer att vara fullt av roliga saker för familjen.

Mormorns idé uppskattades även av föräldrarna: "De lever med en begränsad budget, så de var glada över att kunna ta barnen till bowling eller till biografen" Mormor kommer att ta en bild på varje familjeutflykt och göra ett album med minnen för att ge dem året därpå.

En vacker idé som många av er kan hämta inspiration ifrån. Ge dina barn känslor och minnen, inte bara leksaker!

Tags: BarnJulIdéer
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack