George Clooney avslöjar sitt julknep för att se till att hans barn uppför sig

av sofia

15 December 2023

George Clooney avslöjar sitt julknep för att se till att hans barn uppför sig
Advertisement

Föräldraskap är ett ganska känsligt ämne kring vilket det finns olika tankegångar. För att uppfostra ett barn finns det inga strikta och förutbestämda regler, utan var och en för snarare över sin egen livsfilosofi till sina barn.

Även de mest kända Hollywood-stjärnorna är inget undantag. Till och med George Clooney, som kan förtrolla alla med sin charm, kan hamna i svårigheter när han ska hantera sina tvillingar. Men han tar också till några gamla hederliga tricks för att få dem att lyssna på honom och scenen han beskrev när han delade dem i en intervju är verkligen rolig.

Advertisement

Det kända paret George och Amal Clooney

Det kända paret George och Amal Clooney

Wikimedia Commons - CC BY 2.0

62-åringen med tidlös charm intervjuades nyligen av tidningen People och här avslöjade han sitt personliga knep för att förhindra att hans barn missköter sig. Allt han gör är att helt enkelt ta fram sin mobiltelefon och låtsas ringa ett telefonsamtal.

Filmstjärnan har varit gift i mer än 10 år med Amal Alamuddin, 45, en framgångsrik advokat som sysslar med att försvara personer som sitter i fängelse utan någon bevisad anledning. Hon är specialiserad på internationella rättigheter och mänskliga rättigheter. En kärlekshistoria som ingen trodde på i början.

Men när Clooney träffade Amal under en middag i sitt hus vid Comosjön, i Italien, blev han förtrollad av hennes magnetiska personlighet och snärjd av hennes intelligens mer än av hennes obestridliga skönhet.

Nu har en av de mest berömda männen i världen att göra med två små barn, tvillingar, och har utarbetat detta system för att se till att de alltid beter sig som de ska.

Advertisement

George Clooneys hemlighet för att få barnen att sköter sig

George Clooneys hemlighet för att få barnen att sköter sig

Pxhere

"Hej jultomten? Hej, hur mår du? Åh vad bra, härligt att höra. Barnen menar du? Hur de beter sig frågar du mig... ja, låt oss se...", brukar tydligen den prisbelönta skådespelaren vanligtvis säga samtidigt som han tittar sina barn rakt i ögonen.

Lilla Ella och Alexander, 6 år, börjar då bli oroliga och ber sin pappa att inte prata illa om dem till jultomten. Vi vet alla att bara snälla barn får presenter, eller hur? "Det spelar ingen roll om det är juli eller december, det fungerar alltid," avslöjar George och skrattar av förtjusning.

Han döpte till och med om numret till en av sina vänner i telefonboken till "Jultomten" och använder ofta detta knep för att få barnen att lyssna på honom. Kort sagt, han förväntade sig aldrig att bli så galet kär i någon och han förklarar: "Mitt liv har förändrats för alltid. När du är gift lär du dig att leva för någon annan, för människor du älskar mer än dig själv och du glömmer vad ordet "egoism" betyder." avslutar kändisen. Vilka knep använder du för att få dina barn att sköta sig?

Advertisement