Föräldrarna gömmer en mikrofon i deras 4 år gamla dotters skidkläder och spelar in henne medan hon åker snowboard

av sofia

21 Mars 2024

Föräldrarna gömmer en mikrofon i deras 4 år gamla dotters skidkläder och spelar in henne medan hon åker snowboard
Advertisement

Det finns tillfällen då vi är ensamma med våra tankar och reflekterar över vad vi gör. I dessa stunder händer det att man kommenterar sina handlingar, funderar över vad man gör och möjliga konsekvenser. Har det någonsin hänt dig att du har pratat med dig själv, tänkt eller ställt frågor till dig själv?

Det händer alla och självklart även barn. Men hur förstår vi deras tankar och ord medan de är ensamma eller inte tillräckligt nära oss? Två föräldrar hittade ett sätt och resultatet var väldigt roligt.

Advertisement

En genialisk plan för att förstå hur deras dotter tänker

En genialisk plan för att förstå hur deras dotter tänker

@chasing.sage/Instagram

Familjen i fråga var ute i snön när mamman och pappan till en 4-årig flicka bestämde sig för att "gömma" en mikrofon i den lilla flickans skiddräkt. Liksom sin pappa Robert och mamma Samantha, provade hon också att åka snowboard och hennes föräldrar var väldigt nyfikna på att få veta hennes tankar medan hon åkte. Därav idén med mikrofonen som gjorde att de lyckades få väldigt roliga resultat.

Den lilla flickan älskar att klä ut sig i kostymer av alla dess slag, från dinosaurier till fjärilar, men det som gör att människor beundrar henne, uppskattar henne och att hon lockar fram många andra känslor hos de som tittar på videorna som publiceras på sociala medier är resonemangen hon gör och de saker hon säger till sig själv när hon åker i snön.

Advertisement

Det är viktigt att tänka över det man gör...

Det är viktigt att tänka över det man gör...

@chasing.sage/Instagram

Hon är väldigt bra på sport och trots att hon ramlar lite verkar den lilla tjejen känna sig helt tillfreds på en snowboard och är redo att möta mer eller mindre stora utmaningar. Men är det verkligen så hon tänker?

Särskilt en video har spridits på webben och har imponerat många användare. Vi ser den lilla huvudpersonen kämpa med ett spår, medan hennes föräldrar bredvid henne följer henne och filmar hennes åkning. I bakgrunden finns dock inga omgivningsljud, utan enbart reflektionerna från den lilla flickan som uppmuntrar sig själv och kommenterar sin bana medan hon nynnar till olika tankar.

"Ha det kul pappa - hör man henne säga - det här är backen, jag kommer inte att ramla, men jag skulle kunna ramla, det spelar ingen roll, alla kan ju falla trots allt".

De roliga kommentarerna på videon...

Kommentarerna på videon var många och människor blev rörda av den förtjusande scenen. "Jag tittar på den varje dag för att bli på gott humör" - skriver en person; "Den här lilla flickan har en mycket mer positiv syn på misslyckande än jag"; "Jag kommer inte att falla, eller kanske ja, men det är okej för alla faller. Vilken underbar livsfilosofi" - läser man sedan. Många andra uppskattande fanns i kommentarerna angående videon och den lilla huvudpersonen fick många komplimanger.

Det är inte varje dag som man får lyssna på vad som händer i ett litet barns huvud så här, men deras reflektioner är underbara för att de är så rena och ärliga. Barn har inga filter, de säger saker som de är, de skräms inte av hur andra kan reagera eller vad de kan tänka, och detta gör dem så speciella.

Särskilt den här lilla flickan har gått rakt in i hjärtat på användarna med sin "uppriktighet". Vad tycker du om den här videon?

Advertisement