Den här 6-åriga pojken ger vatten till sin hund och en gatuhund utanför sitt hem ur samma skål - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här 6-åriga pojken ger vatten…
11 av de snyggaste mor-dotter tatueringarna som visar hur speciell deras relation kan vara 16 foton på sällskapsdjur som är både charmiga och gulliga

Den här 6-åriga pojken ger vatten till sin hund och en gatuhund utanför sitt hem ur samma skål

Av sofia
8.363
Advertisement

Vad skulle du göra om du var tvungen att välja vilken av två hundar som du skulle ge mat och vatten till? Varför välja? Barnet i den här videon som blivit viral på hela webben vet att om han har två hundar framför sig måste han mata båda, utan att välja den ena eller den andra. Det verkar som att  just de yngsta barnen har det största hjärtat, utan någon form av fördomar och att de är riktiga föredömen för oss vuxna.

via: Facebook

#Vídeo | El noble gesto de este niño al darle de comer a su perrito y a otro callejero. ❤️ 🎥: El Límite del Bien.

Pubblicato da Opinión Caribe su Venerdì 4 ottobre 2019

Det 6-åriga argentinska barnet, filmad med sin äldre brors videokamera, skulle ge lite vatten till två hundar samtidigt. den första är valpen som bor hemma hos honom, den andra hunden, på andra sidan av räcket är det ett herrelöst djur som antagligen inte hade fått vatten på länge.

Den godhjärtade 6-åriga pojken hjälpte på ett kärleksfullt sätt den vilda hunden som tittade på dem från andra sidan av staket. "Lite till dig och lite till dig", säger den lilla huvudpersonen i den virala videon, som valde att tillfredsställa båda hundarnas behov utan att tveka, utan att ens tycka att det var ett problem.

En till synes obetydlig gest som inte bara har blivit populär på nätet, utan som även imponerat många vuxna, som i allt högre grad är oförmögna att genomföra vänliga gester som denna.

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack