Efter att ha blivit övergiven adopterades den här katten av en restaurang och deras kunder - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Efter att ha blivit övergiven adopterades…
Den här hunden blev så rädd för fyrverkerierna att den övergav sin blinda matte Du har redan lärt dig att vara stark, nu måste du bara lära dig att vara lycklig

Efter att ha blivit övergiven adopterades den här katten av en restaurang och deras kunder

Av sofia
1.597
Advertisement

Fenomenet att överge djur är tyvärr ett socialt problem som sker på många platser över hela världen. Denns, en orange liten kattunge, var också offer för detta. Lyckligtvis har han dock hittat människor som har hjälpt honom att återställa hans värdighet, gett honom tillgivenhet och framför allt den uppmärksamhet han behöver.

Livet för denna katt, som övergavs av sin familj, har förändrats drastiskt och från att ha varit ett ledset och ensamt djur som vandrade på gatan, har han blivit en riktig "maskot" på en restaurang i Oregon.

via: The Dodo

De som regelbundet besöker Dennys, restaurangen som har blivit Denns nya hem och från vilken katten tog sitt namn, kan ofta hitta den liggandes och ta en tupplur eller vandrandes runt borden bland kunderna.

Denna katt har blivit en integrerad del av restaurangen sedan tio år tillbaka, när den hittades framför restaurangen av Laura Leader, som började ta hand om den och beslutade att berätta hans historia för alla.

Enligt kvinnan har katten, som nu är ganska gammal, ingen avsikt att lämna restaurangen, där den, med god sannolikhet, övergavs av någon utan ett uns av mänsklighet i sig. Mänsklighet och kärlek är emellertid, något som inte har saknats för Denns efter det att han "bosatt sig" på Denny's. Han har fått en plats i hjärtat, inte bara hos restaurangens personal, utan också hos kunderna som besöker honom.

image: Reddit

Katten fyller bokstavligen alla som känner honom med glädje och av detta skäl beslutade kunderna att bygga en kattkoja för honom och tar regelbundet med filtar och andra saker som han kan behöva. En lokal veterinär besöker sedan honom regelbundet och har alltid lite extra koll på honom. För Denns har Laura även skapat en GoFundMe-kampanj, genom vilken det är möjligt att donera pengar för kattens vård.
 

Advertisement

Kort sagt, denna katt har verkligen blivit en symbol för en hel gemenskap av människor och har med sin söta och kärleksfulla personlighet verkligen vunnit många människors hjärtan.
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack