10 saker som man inte bör ha hemma då de representerar en källa till negativitet - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
10 saker som man inte bör ha hemma…
Höstblåsor- den jobbiga sjukdomen som drabbar barn och som man bekämpar genom att vidta några enkla hygienåtgärder En lastbilschaufför räddar en katt från gatan, men sedan vill han inte väcka den efter det att den somnat på sätet

10 saker som man inte bör ha hemma då de representerar en källa till negativitet

Av sofia
18.485
Advertisement

Hemmet är den plats där vi bör känna oss tillfreds, lugna och säkra. Det är därför vi alltid försöker göra det så välkomnande som möjligt, utöver vår personliga smak när det gäller inredning. Det finns emellertid föremål som objektivt gör hemmet tråkigare och som verkar påverka det negativt. När vi till exempel återvänder hem efter en lång arbetsdag, vill vi koppla av och en väl inredd miljö kommer säkerligen att hjälpa oss att tillfredställa detta behov.

Vilka är då föremålen, både dekorativa och inte, som bör undvikas? Låt oss tillsammans se vilka föremål som skulle passa bättre i sophinken, eller hur som helst utanför vårt hus.

via: Homify

Udda föremål: till exempel en enda sko, övergiven utan den andra följeslagaren, eller något annat föremål som vanligtvis säljs i par bör förbli sådant så detta rör även strumpor, handskar, örhängen, etc. ...

Tavlor som avbildar katastrofer: både foton och bilder som representerar atmosfäriska katastrofer, som regn, snö och stormar väcker vanligtvis negativa känslor och lockar på lång sikt till sig negativa energier.

"Döda" föremål: torkade blommor, snäckor eller till och med uppstoppade djur är föremål som vi inte rekommenderar att ha hemma. Även torkade blommor bör kastas så snart som möjligt.

image: Pxhere

Klockor som har stannat: finns det något objekt som är mer negativt än detta? En stillastående klocka symboliserar tid som har stannat, orörlighet ... Gör dig av med den omedelbart eller laga den.

Negativa fotografier: om du har bilder i huset som får dig att känna dig obekväm, plocka bort dem utan att tveka.

Slitna kläder: om du har möjlighet att köpa nya, tveka inte att göra det. Du kommer att känna dig mycket bättre att ha mer bekväma kläder. Om de gamla kläderna inte är alltför slitna skulle du kunna ge bort dem till någon som behöver dem mer.
 

Advertisement
image: Maxpixel

Skräp i din väska, dina fickor och plånbok: att göra lite utrensning är den bästa lösningen för att undvika att bli överväldigad av negativ energi. Kolla väskan och kasta bort allt avfall du har samlat på dig under veckan, töm fickorna och skapa lite utrymme i din plånbok, släng gamla kvitton eller kort du inte längre använder.

Föremål som inte har använts på minst 3 år: har du föremål i ditt hem som du inte har använt på över 3 år? Det betyder att du inte behöver dem i slutändan - gör dig av med dem!

Krossat glas: speglar, glas, tallrikar ...rensa bort alla dessa trasiga eller flisade glas och porslins föremål.

Tags: PraktiskaMå bra
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack