En mycket fattig pojke blir rörd till tårar när hans fröken ger honom hans första födelsedagstårta - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En mycket fattig pojke blir rörd till…
Kylan hade gjort denna katt invalid, nu är den först i världen med att ha bioniska tassar När man helt enkelt är för trött - 15 personer som somnade i de mest bisarra ställningarna

En mycket fattig pojke blir rörd till tårar när hans fröken ger honom hans första födelsedagstårta

Av sofia
2.120
Advertisement

Varje födelsedag bör firas med en tårta och rätt antal ljus - det är svårt att föreställa sig en utan! Ändå i världen är vi inte alla lika lyckligt lottade och många barn har aldrig ens sett en tårta. Detta mexikanska barn hade erkänt i klassen att han aldrig hade haft en födelsedagtårta i hela sitt liv - en bekännelse som fick hans lärare att vilja ge honom en underbar överraskning!

via: Remezcla

En lärare vid namn Bii Glez från staden Nayaar, Mexiko, delade bilder av det rörande ögonblicket då en av hennes elever fick en födelsedagstårta för första gången. Foton med hennes elever har delats på sociala nätverk och rört tusentals användare.

Läraren kunde inte låta sin elev spendera ytterligare en födelsedag utan en tårta, så hon gav honom en. Barnet kunde inte hålla tillbaka tårarna av lycka och bilderna som tagits vittnar om hur rörande och lyckligt det ögonblicket var.

Hans klasskamrater uppmuntrade honom att skära upp tårtan och även om barnet inte visste hur han skulle göra, sa alla till honom att han skulle göra det och oavsett det estetiska resultatet, skulle smaken vara densamma, den skulle smaka jättegott!

"Ingen är föds med vetskapen om hur man skär en tårta" är vad läraren sa till sina elever.
 

Advertisement

Tack vare en liten gest fick ett barn uppleva glädjen av att fira sin födelsedag. Det här är leenden som värmer hjärtat. Vi behöver fler vänliga och hjälpsamma människor som vet hur man verkligen gör sitt jobb - bara på detta sätt kommer vi att kunna skapa en bättre värld för alla.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack