En veganska kvinna anmäler sina grannar för att de grillar för mycket kött - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En veganska kvinna anmäler sina grannar…
Att amma ditt barn är det mest naturliga du kan göra och ingen borde någonsin säga åt dig att täcka dina bröst 7 användbara tekniker för att hantera ångest och återfå kontrollen

En veganska kvinna anmäler sina grannar för att de grillar för mycket kött

Av sofia
977
Advertisement

Samlevnaden med grannar är aldrig lätt, särskilt när livsstilar och scheman är mycket olika. För en person som brukar gå upp tidigt på morgonen kan det till exempel vara en mardröm att dela byggnaden med människor som är vana vid att vara uppe sent. Ibland kan man från en liten meningskiljaktighet hamna i svåra diskussioner och i de allvarligaste fallen till och med i rättssalen. Just detta hände i Perth, Australien, där en kvinna bestämde sig för att samlevnaden mellan henne och hennes grannar inte längre fungerade.

Cilla Carden har beslutat sig för att stämma sina grannar för att ha uppvisat en serie beteenden som praktiskt taget har förbjudit henne att använda sin bakgård. Hennes grannar, en familj med barn, tillbringar mycket tid i trädgården, röker cigaretter, pratar högt och spelar basket hela tiden. Men det är framför allt en sak som har gjort kvinnans liv svårt, nämligen att hennes grannar kontinuerligt grillar kött och fisk och förorenar hela området med en tjock rök. Dessutom är kvinnan vegan och att ha sina kläder ständigt genomsyrade av lukten av kött och fisk måste vara dubbelt outhärdligt.

Cilla säger att grannarnas beteende nu har blivit mer uttalat med avsikt att störa henne. Hon har försökt lösa saken med ord, utan framgång och har därför tagit saken till domstol.

Hennes två första försök misslyckades, enligt domarna var det familjen gjorde i slutändan att uppträda som en vanlig familj i trädgården, med alla ljud och irritationer som detta kan medföra och därför vägrade de att fortsätta ärendet. Men Carden gav inte upp, enligt henne "njöt de inte bara av sin trädgård" som vanliga grannar, utan störde medvetet kvarterets tystnad, så hon är fast besluten att hitta en lösning för att avsluta denna mardröm.

Vem kommer att vinna i slutändan månntro?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack