Den här hunden begravdes levande på en strand, men som tur var kom räddningen i tid - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här hunden begravdes levande på…
Efter 25- års äktenskap diskar fortfarande Bill och Melinda Gates tillsammans varje kväll En idealisk familj behöver inte vara perfekt bara den är enad

Den här hunden begravdes levande på en strand, men som tur var kom räddningen i tid

Av sofia
1.327
Advertisement

När man läser vissa nyheter verkar det som om människans grymhet inte har några gränser. Särskilt mot djur verkar det, fortfarande i dag, som att vissa människor tycker om att ta ut sina frustrationer och problem på försvarslösa djur. Detta är fallet med en stackars hundvalp som mirakulöst nog hittades och räddades på en strand i Hawaii. Den stackars lilla hunden begravdes bokstavligen levande i sanden av sin ägare som för att göra saken värre var beväpnad med en rostig machete. Vem vet vad han hade kunnat göra förutom denna hemska gest. Lyckligtvis lyckades en lokal organisation, som ägnar sig åt att rädda djur i svårighet, rädda hunden.

image: Facebook

Organisationen PAWS lyckades ingripa i tid på stranden i Västra Oahu, i Hawaii, efter att ha hittat en hund helt täckt av sand upp till halsen. Hunden var lyckligtvis fortfarande vid liv när räddningstjänsten ingrep. En förbipasserande uppgav att han sett en man begrava hunden och gå särifrån med en machete.

image: Facebook

"Valpen var otroligt svullen, bränd och hade förlorat 90% av sin päls", berättade personalen på föreningen PAWS. Till och med under sitt första bad, efter den mirakulösa räddningen, fortsatte hunden att blöda på grund av sina skador. Veterinärerna tror att ägaren hade för avsikt att döda hunden, med tanke på hur allvarliga skadorna var.

Leialoha, som betyder "älskat barn", är det namn som den här valpen har fått som nu mår bättre och har hittat en adoptivmamma som heter Amanda, redo att ge den all sin kärlek. Den nya ägaren har uppdaterat alla nyfikna och intresserade av berättelsen med ett inlägg på Facebook, där hon lugnade alla genom att berätta att Leialoha mår bättre och även om läkningsprocessen är lång är det värsta över... och den här vovven kommer garanterat aldrig mer att bli illa behandlad!

Advertisement
image: Facebook

När det gäller den tidigare ägaren förblir hans identitet okänd och tyvärr verkar det som om att han inte kommer att få betala för det han gjorde. "Tillämpningen av djurlagar är mycket svår här" berättar en av volontärerna i PAWS, "det räcker inte med ett enkelt foto eller en anmälan, du måste ha en video som visar djurmisshandeln."

Samtidigt har PAWSs Facebook-sida lyckats samla in $ 6 000 för Leialohas veterinärvård, som till vår stora glädje nu är lyckllig och älskad av sin nya familj.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack