Brandkåren räddar livet på en hund som lämnats kvar i bilen under gassande sol - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Brandkåren räddar livet på en hund…
Har du det stökigt hemma? Bra, det betyder att dina barn kommer att bli mer intelligenta och kreativa! Ärlig, lojal, passionerad och intuitiv är alla ord som beskriver en Skorpion, men bedra dem aldrig!

Brandkåren räddar livet på en hund som lämnats kvar i bilen under gassande sol

1.051
Advertisement

Sommaren är en härlig period men också svår för många att hantera, särskilt för vissa djur. Det sker tyvärr regelbundet att hundar blir övergivna eller att de blir illa behandlade av sina ägare. Detta var just vad som hände den här hunden, ett exemplar av Cockapoo, som hade lämnats ensam i bilen i värmen, utan någon form av övervakning. Lyckligtvis tvekade inte brandmännen med att rädda den stackars lilla hunden ur den heta bilen.

Även i England blir det varmt under sommaren och precis som i alla andra länder i världen, måste man vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder för att bekämpa värmeslag och liknande problem. Under en av dessa värmeböljor lämnades en hund i bilen under den gassande solen när det var 30 ° C varmt ute, på översta våningen av ett stort parkeringshus.
Om utomhustemperaturerna är höga kan det till och med bli 54 ° C inuti en bil och en hund som på grund av slarv eller försumlighet lämnas kvar i bilen även om så bara i 20 minuter, med en för hög temperatur, riskerar att inte överleva. Föreningen Dogs Trust varnar alla hundägare om denna fara som inte bör underskattas.

Brandkåren kallades till platsen, eftersom ägaren befann sig inne i det stora köpcentret och shoppade. När brandmännen kom, visade Bertie, som är namnet på Cockapoo valpen i den heta bilen, klara tecken på att han mådde dåligt på grund av den intensiva värmen. "Om de inte hade varnat oss i tid, skulle Bertie inte vara vid liv idag." Den lilla hunden hade lämnats i bilen med stängda rutor, vilket dessutom förvärrade situationen.

Tjänstemännen på Saffron Waldens brandstation informerade den lokala polisen om händelsen och uppmanar nu alla hundägare att ta hand om sina husdjur och att vara mer försiktiga.

Hur många fler olyckor måste ske innan ägarna kommer ihåg att inte lämna sin små vovvar, eller till och med sina barn, i bilen under den heta solen?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack