Efter att ha blivit vräkta överges dessa två gamlingar på en restaurang av deras egen son - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Efter att ha blivit vräkta överges…
Lokföraren ser en hund bunden vid rälsen och stannar tåget för att utföra ett hjältedåd Tenderar du att oroa dig jämt? Då har du ett väldigt kreativt sinne enligt vetenskapen

Efter att ha blivit vräkta överges dessa två gamlingar på en restaurang av deras egen son

1.632
Advertisement

Ålderdomen är inte en lätt tid i livet. Hälsoproblem, trötthet, förlust av vitalitet, rädsla och orimliga "vanföreställningar" kan helt förändra hur en person är. Exakt av den anledningen, brukar de äldre tyvärr ofta bli ett problem eller i värsta fall en "börda" för sina närmaste släktingar. När sedan ensamhet eller ekonomiska svårigheter läggs till de fysiologiska åldersrelaterade hälsoproblemen befinner sig plötsligt äldre föräldrar eller andra släktingar isolerade och övergivna.

Självfallet sker detta inte alltid. Det finns miljontals barn och släktingar som, med kärlek och uppoffring tar hand om de äldre. Historien som vi nu ska berätta för er tillhör dock tyvärr den första kategorin.

via: TN.com
image: Facebook

I staden Rosario i Argentina, vräktes Hilda, 86, och Hugo 92 år gammal från sin lägenhet eftersom de inte kunde betala hyran. Ett av deras barn bodde hos dem, och det var just sonen som utförde den hemska handlingen i den här historien. Efter att de blivit vräkta tog sonen med sina föräldrar till en restaurang på lunch och lovade att han snart skulle göra något för att åtgärda deras kritiska situation.

Under måltiden bestämde sig sedan den unge mannen för att lämna restaurangen och sa till sina föräldrar att han skulle komma tillbaka senare. Inget konstigt, förutom att deras son istället försvann och lämnade sin pappa och mamma kvar på restautangen ensamma.

Även om paret hade slutat äta sedan ett tag tillbaka såg de inte glimten av sin son och situationen väckte misstankar hos restaurangens personal. Restaurangpersonalen frågade paret flera gånger om de ville äta något annat, men de två fortsatte att hävda att de inte kunde gå därifrån eftersom deras son snart skulle komma tillbaka för att hämta dem.

Restaurangens anställda blev misstänksamma och frågade det äldre paret om de hade mobiltelefoner eller något sätt att kontakta sonen. Tyvärr hade de två inget sätt att göra detta på. Efter det att sju timmar gått sedan paret kommit in på restaurangen beslutade sig personalen för att ringa till polisen.

Polisen började omedelbart leta efter släktingar eller bekanta till de två gamlingarna och lyckades slutligen hitta en annan son till paret, som dock sa att han absolut inte var medveten om situationen och inte hade någon kontakt med sin bror, som hade övergivit dem.

Det hela bekräftades av en video inspelad av restaurangens övervakningskameror, som tydligt visar att Hilda och Hugos son lämnade restaurangen.

Advertisement

Berättelsen om paret i Rosario har snabbt spridit sig runt om i världen och har berört många människor. I en intervju sa paret att för dem har det alltid varit viktigt att bo under samma tak, trots de problem och ekonomiska svårigheter som tvingade dem att inte kunna köpa ett hus och att inte kunna betala hyran.

Lyckligtvis bestämde sig den andra sonen, för att ta tag i saken och bjuda in sina föräldrar till sitt hem. De två flyttade sedan till ett ålderdomshem.

En berättelse om att bli övergiven av någon som trots alla svårigheter, borde kunna ta hand om de människor som gett honom livet. Att lämna två äldre människor ensamma utan ett hem, på en offentligt plats, utan kontakter eller mobiltelefoner är vansinnigt och det finns inga ursäkter för ett sådant beteende.

Historien om Hilda och Hugo, känd genom media, kan vara en av många liknande händelser som tyvärr förblir dolda. Vi hoppas att denna berättelse kommer att fungera som ett exempel och en varning för dem som tyvärr ser de äldre i familjen som en så stor börda att de bara överger dem.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack