Lokföraren ser en hund bunden vid rälsen och stannar tåget för att utföra ett hjältedåd - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Lokföraren ser en hund bunden vid rälsen…
Äntligen har den här lilla katten med 4 öron och bara ett öga hittat en familj som ger honom massvis med kärlek Efter att ha blivit vräkta överges dessa två gamlingar på en restaurang av deras egen son

Lokföraren ser en hund bunden vid rälsen och stannar tåget för att utföra ett hjältedåd

Av sofia
2.418
Advertisement

Många människor vill ha ett husdjur, speciellt barn visar denna önskan tydligt redan som små. När vi bestämmer oss för att ta hand om en hund eller en katt måste vi dock förstå att vi tar på oss ansvaret för ett annat liv. Det är ett val som bör övervägas noggrant och inte tas lätt på. Många hundar överges, särskilt under sommaren, och det som är värre är att de ofta lämnas under omänskliga förhållanden. Just detta skedde med en stackars övergiven hund, bunden med en kedja till en tågräls.

image: Pexels

I Chile tvingas en lokförare stoppa tåget framför ett fruktansvärt scenario, en stackars hund fastbunden på spåret, utan någon chans att fly. Lyckligtvis lyckades chauffören stoppa tåget i tid för att rädda den övergivna lilla hundenVideon delades på Facebook och sågs av jättemånga människor på nätet samt provocerade många användares starka reaktioner. Hur kan någon göra något så grymt? Dessutom hör man  maskinisten i videon som är bekymrad över en så omänsklig situation: "Hur kan det finnas så elaka människor som lämnar en hund fastbunden på spåret? Det är inte möjligt. Låt oss hoppas att mänskligheten en dag kommer att förändras".

image: Facebook

I videon som publicerats på nätet kan man tydligt se hur stressad den stackars hunden blir så snart mannen försöker komma nära honom. Uppenbarligen, förutom de extremt negativa kommentarerna om hur den stackars hunden blivit övergiven, gratulerade många människor maskinisten för hans ingripande.

Vi bor utan tvekan i en värld full av grymhet, men vi får inte låta detta skrämma oss. Inför dessa omänskliga handlingar, utförda mot oskyldiga varelser, är det våran plikt att stå upp för dem och aktivt bidra till att rädda så många liv som möjligt.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack